Hoppa till sidans innehåll

Rookie Blå


Rookie blå: Man ska  tycka det är kul att tävla och spela tennis efter egen ambition. Vara delaktig tillsammans med tränare samt träningskompisar att hitta en bra nivå för att kunna utveckla sin tennis på bästa sätt.För att ingå i denna grupp har du utvecklat din tennis inom tidigare nivåer samt är 11-18 år. Merparten av träning sker med hård (gul) boll.

Träningar: 3-5 pass/veckan.

Mål: Kunna utöva tennisens teknik på ett funktionellt sätt. Visa bra energie/glöd, visa respekt för sina motspelare på träning som match. Har ett eget driv med sin träning och träna allsidigheten för att förebygga framtida skador. Ambitionen är att så många som möjligt får blodad tand att ta sig vidare till Rookie gul.

Aktiviteter: Uppnå 7-8 tävlingar under året,  representera klubben i seriespel, klubbens egna tävlingar. Uppmuntras att deltaga i SM, Salk open, Båstadtennis, Next Generation, klubbutbyten, träningsläger, organiserad fys. Hjälpa till som funktionärer/domare på hemmatävlingar. Ingår en stomkallender gällandes tävlingar samt viss uppföljning/coachning kring turneringar. Möjlighet att bli inbjuden till extra träningar kring lov och de större tävlngarna.

Uppdaterad: 17 APR 2018 14:00 Skribent: Staffan Falkenström
E-post: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Bollore_logistics_CMJN.jpg

pwc_fl_c (1).jpg_farg.jpg

 

 

 

 

 

logo svart   

Dixie_logo_sv.jpg

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

HoB_logo_svart_transparant_01.png

head-small 

temp_klm_logo

 

Epic-Logotype-300x120.png

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info