Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Patrik Larsson


Klubbchef

Hej, 

Mitt namn är Patrik Larsson och jag tillträdde som klubbchef den 4 augusti 2014. Jag är 38 år gammal och bor i Onsala tillsammans med min fru Johanna och våra söner Anton & Filip. Jag kommer ursprungligen från Borlänge där jag började med tennis innan jag flyttade till tennisgymnastiet i Linköping. Sedan gymnasiet har jag varit verksam i Jar TK i Norge, Estess i Luxemburg, Pixbo TK samt som sportansvarig hos Tennis Göteborg. Jag har även en Sports Marketing- utbildning med mig i bagaget.

I min roll som klubbchef tycker jag att det är viktigt att vårda och utveckla klubben. Kungsbacka TK har en lång historia och firade 2017 100 år. Det är roligt att det är så många som är engagerade i klubben och att vi har en otroligt fin bas att stå på. Min främsta uppgift är att driva klubben vidare och fortsätta arbeta med att bli en ännu starkare klubb för spelare i alla åldrar och i alla utvecklingsfaser. Vi har också många ungdomar igång och ett starkt tränarteam.

Jag kommer att skriva ett nyhetsbrev som publiceras via mail och på hemsidan fyra gånger/år. Där kommer jag berätta vad som har hänt i klubben, vad som är på gång samt lite information från vår tennisskola och våra tävlingsgrupper.

Varma hälsningar

Patrik Larsson

Klubbchef

Kungsbacka Tennisklubb

This is a mailto link

Uppdaterad: 15 JUN 2017 22:06 Skribent: Patrik Larsson

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Bollore_logistics_CMJN.jpg

pwc_fl_c (1).jpg_farg.jpg

 

 

 

 

 

logo svart   

Dixie_logo_sv.jpg

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

HoB_logo_svart_transparant_01.png

head-small 

temp_klm_logo

 

Epic-Logotype-300x120.png

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info