Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Philip Cassel


Tjena KTK

För er som inte har hunnit hälsa på mig så heter jag Philip Cassel. Jag är 28 år, har för några veckor sedan flyttat hit till Kungsbacka med min sambo Linn och vår hund Yoda. Jag har tidigare varit tränare och klubbchef I Söndrums TK nere i Halmstad. Där jag även pluggade idrottsvetenskap med inriktning idrottspsykologi under 3 år.

Kort om mig:

Jag älskar tennis, golf och egentligen all typ av träning. Försöker att vara med och spela så mycket som jag hinner samt lyfta några kilo I gymmet. Ska man göra mig riktigt glad så kommer man gärna med en Liverpooltröja och ge mig en high-five(kanske inte high-fiven I dessa tider). Jag lever efter att alla ska kunna lära sig att spela tennis. Glädje och energi på banan är något som jag alltid försöker att eftersträva. Gemenskap på och utanför banan är något som jag tycker är otroligt viktigt, då jag redan har kännt att detta finns I klubben.

Jag tycker att det ska bli otroligt kul att dra igång terminen och är riktigt taggad för att lära känna alla här I klubben. Kom gärna fram och byt några ord med mig då det är svårt att sälja in sig såhär på skrift J

 

mvh

Philip

Uppdaterad: 03 SEP 2020 13:59 Skribent: Patrik Larsson
E-post: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Bollore_logistics_CMJN.jpg

pwc_fl_c (1).jpg_farg.jpg

 

 

 

 

 

logo svart   

Dixie_logo_sv.jpg

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

HoB_logo_svart_transparant_01.png

head-small 

temp_klm_logo

 

Epic-Logotype-300x120.png

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info