Hoppa till sidans innehåll

Staffan Falkenström


Mitt namn är Staffan Falkenström och är 32 år gammal. Jag kommer ursprungligen fån Karlskoga i Värmland där mitt tennisspelande också började på allvar.

Under min juniortid spelade jag tennis på relativt hög nivå både nationellt som internationellt.

Tyvärr brann jag inte tillräckligt mycket för tennisen när min skolgång var klar, vilket istället gjorde att jag provade på tränaryrket som visade sig passa mig väldigt bra.

Under dessa år jag jobbat med tennis så har även min passion och glädje för sporten återfunnits och man har tagit med sig många viktiga faktorer som spelar in för att motivation/hunger ska vara fortsatt stark genom den otroligt långa resan som tennis är oavsett ambitioner.

Många i Kungsbacka känner mig sen innan och just därför känns det nästan som hemma att vara tillbaka och försöka vara en pusselbit som bidrar till det redan starka personalteamet.

Glädje skapar utveckling!!

Uppdaterad: 20 SEP 2017 12:38 Skribent: Patrik Larsson
Epost: Adressen Gömd

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

 

logo svart  

 

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info