Hoppa till sidans innehåll

Dubbelturneringen 201011 - 14 mars 2010
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

Sponsorer

 

Välkomna till
Dubbelturneringen 2010!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till Dubbelturneringen 2010. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel! Vi sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt.

Längre ner hittar du anmälnings- och tävlings- information!

Då var det återigen dags för vår stora dubbelturnering. Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i inom åldersklassen.

Du behöver inte ha en spelpartner för att anmäla dig. Ange bara det i anmälan så hjälper vi dig! Vid få anmälningar kör vi poolspel i klasserna. Mer information om tävlingen och anmälningsformulär kommer att presenteras efterhand.

Välkomna!

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Då var det dags!
Vi öppnar portarna och smyger igång anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi måste ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

Vid stort deltagarantal kommer vi att köra lite senare på kvällarna och starta lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi ordnar övernattning i närheten av hallen.

Välkommen med din anmälan!

100226: Anmälningstiden förlängs fram till måndag 1 mars. 

100307: Lottningen presenteras med tider söndag kväll. 

100307: Lottningen presenteras här nedan då det just nu är problem med Tentour. 

Flickdubbel 13
Flickdubbel 15
Flickdubbel 17 utgår

Mixeddubbel 13
Mixeddubbel 15

Mixeddubbel 17

Pojkdubbel 13
Pojkdubbel 15

Pojkdubbel 17

Speltider fredag 12/3
Speltider lördag 13/3
Speltider söndag 14/3


Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast måndag 1 mars)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost då vi i så fall inte kan garantera att du kommer med vid lottningen. I anmälan är det viktigt att du kontrollerar dina kontaktuppgifter om vi behöver nå dig. Epost och mobilnummer är viktigt vid ev återbud och ändringar i tidsschemat. Tävlingslicens är obligatorisk. Här kan du söka efter ditt licensnummer. Om du saknar tävlingslicens finns här mer information.

Frågor om tävlingen och anmälan besvaras av tävlingsledningen. Anmälningar från klubbar görs direkt via hemsidan.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.

Anmälan gör du genom att klicka här!

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden nedan. Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation.

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:00 Skribent: Hans Corin

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

logo svart   

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info