Hoppa till sidans innehåll

SEB Dubbeln 2012


seb

 DUBBELN
8 - 11 mars 2012
Flickdubbel - Mixeddubbel - Pojkdubbel
Klasser 13 - 15 - 17 år

 Sponsorer

 

Välkomna till årets
dubbelturnering!

Kungsbacka Tennisklubb hälsar spelare, ledare och publik hjärtligt välkomna till SEB Dubbeln. En tävling med riktigt hög status för dubbelspel! Vi sätter dubbelspel i fokus och tar bort singelklasserna helt.

Längre ner hittar du anmälnings- och tävlings- information!

Då var det återigen dags för vår stora dubbelturnering. Nytt för i år är att tävlingen byter namn med vår samarbetspartner S|E|B. Vi kommer att försöka lägga klasserna så att man kan deltaga i en egen klass samt i mixedklassen där en kille och en tjej spelar tillsammans. En liten reservation, anmäler du dig i två klasser vill vi att du gör det i samma åldersklass (exv MD15 + PD15)! Vi försöker anpassa tiderna till spel i inom åldersklassen.

PS. Tänk på att tjejerna som spelar tennis är något färre än killarna. Snacka därför ihop er tidigt om dubbelspel tillsammans. DS.

Vi har haft portarna öppna ett tag med anmälningsrutinen här på nätet. Via länken här nedanför kan du och din dubbelpartner anmäla er. Vi måste ha anmälan från båda spelare i varje par för att minimera risken för att det skall bli tokigt.

Vid stort deltagarantal kommer vi att köra lite senare på kvällarna och starta lite tidigare på mornarna. De som spelar senare på kvällarna får sova lite längre på mornarna och vice versa. Vi ordnar övernattning i närheten av hallen.

Även i år kör vi med musik som spelarna själva väljer (+ en och annan klassisk 70-tals-låt som publiken gillar!). Vill du ha med dina egna låtar? Gå in på Grooveshark, skapa en spellista så kör vi den under tävlingen. Du kommer att spela bättre till egna låtar!

Välkommen med din anmälan!

Matcher och tider ute nu
Spelschema och tider är nu publicerad på Tentour Online. Dock verkar det som om Tentour inte klarar att skapa bilderna för att göra spelträden synliga. Tiderna kan ni se men tills vidare lägger vi därför också upp spelträden längst ned på denna sida. OBS! Dessa bilder kommer inte att uppdateras vid ändringar i spelschemat. Gå därför in på Tentour och kontrollera dina uppdaterade tider. (120303)

 

Anmälan till tävlingen
(oss tillhanda senast 27 februari)

Du anmäler dig enklast via länken till höger. Anmäl dig inte via epost då vi i så fall inte kan garantera att du kommer med vid lottningen. I anmälan är det viktigt att du kontrollerar dina kontaktuppgifter om vi behöver nå dig. Epost och mobilnummer är viktigt vid ev återbud och ändringar i tidsschemat. Tävlingslicens är obligatorisk. Här kan du söka efter ditt licensnummer. Om du saknar tävlingslicens finns här mer information.

Frågor om tävlingen och anmälan besvaras av tävlingsledningen.

Observera att både du och din dubbelpartner måste skicka in var sin anmälan! Anmälningar från klubbar ser vi gärna att de görs direkt till hemsidan.

Mer detaljerad information om tävlingen hittar du på sidan tävlingsinformation. Där finner du också preliminär information om vilka dagar klasserna spelas.

SEB-DT-2012affischS256

 

Anmälan gör du genom att klicka här!

 

Karta till anläggningarna hittar du under tävlingsinformation.

Tävlingsinbjudan finner du genom att klicka på bilden ovan. 

För att läsa en del av sidorna, behöver du ha Adobe Acrobat Reader installerad.
Den hämtar du gratis på Adobes hemsida.

 

OBS! Nedanstående bilder kommer inte att uppdateras vid ändringar i spelschemat. Gå därför in på Tentour och kontrollera dina uppdaterade tider.
 
Några matcher kommer att spelas i Vallda på fredag vilket framgår av spelträd och speltider. Karta till Vallda finns på www.ktk.nu på tävlingens hemsida under Tävlingsinformation. Behöver du hjälp att ta dig till Vallda, hör av dig någon dag innan din match så löser vi det!
(120303)


Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:03 Skribent: Hans Corin

logga

Boka bana - tryck på MATCHi-loggan!

 


 

 

Är du intresserad att delta i klubbens aktiviteter eller bara hyra en bana, tag gärna kontakt med oss på tel 0300-14340. För anmälan till träningsverksamheten, anmälan till camp, återanmälan eller avanmälan klicka på intresse- & återanmälan.  

Effecta_CMYK

Case Kapitalförvaltning AB

 

 

 

 

 

 

 

logo svart   

Transportex

nh_logo

 

 

  

 

 

 

head-small 

temp_klm_logo

 

 

Besökare räknare

Postadress:
Kungsbacka TK - Tennis
Lindälvs gata 15
43432 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: 030014340, 030077476
E-post: This is a mailto link

Se all info