Hoppa till sidans innehåll

BÖRJA PÅ PARKOUR


Som första förening på Kungsholmen startade vi upp Parkour hösten 2018.

Parkour är en relativt ny idrott som är omåttligt populär bland barn och ungdomar. Parkour kan beskrivas som en mix av modern gymnastik och alla barns favorit på idrottslektionerna - skeppsbrott!

Barnen får möjlighet att prova sig fram i en varierad miljö med nya utmaningar och olika svårigheter vid varje tillfälle.

  

Här finner ni anmälningslänk - ANMÄLNINGSLÄNK 

 

Träningar hålls 09:00-10:30 på söndagar i Konradsbergshallen.

Konradsbergshallen ligger centralt på Kungsholmen, stora ytor och tillgång till mycket utrustning.

Driftiga parkourledare på plats är Dennis Lindberg och Victor Larsson som är mycket uppskattade. De säkerställa att det är kul och att varje barn får uppmärksamhet.

 

Höstterminen bestod av ca 13 tillfällen och vårterminen av ca 15 tillfällen. Något tillfälle kan försvinna då matcharrangemang läggs i Konradsbergshallen som vi inte kan styra. 

Säsongsavgiften 3 950 kr inkluderar ca 28 tillfällen á 80 minuter med två ledare på plats. De som börjar efter nyår 2 300 kr.

Barn som är aktiva medlemmar i Kungsholmen Basket och/eller Kungsholmen Friidrott erhåller en rabatt om 850 kr på träningsavgiften.

 

Vår första grupp riktar sig till barn födda 2007-2011. Om ditt barn är yngre kan du använda samma anmälningslänk men den ses då som intresseanmälan inför kommande uppstart av grupp för yngre barn.

 

Samtidigt som ni gör intresseanmälan så maila oss kort på This is a mailto link så att vi ser att anmälan är gjort och kan återkoppla till er.

 

Uppdaterad: 29 AUG 2018 13:25 Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsholmen BBK - Friidrott
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: This is a mailto link

Se all info