Hoppa till sidans innehåll

Run all around

02 DEC 2020 08:52
  • Skapad: 02 DEC 2020 08:52

Kungsholmen Friidrotts grupp 09/10 har nu börjat köra konceptet Run All Around där vi blev uttagna av Svensk Friidrott som pilotförening. https://svenskalopare.se/run-all-around/

Kortfattat går konceptet ut på att springa i fyra olika miljöer(Arena, Park, Stad och Skog) och göra det under fyra olika årstider.

 

Gruppen fick ett stipendium och har för pengarna köpt pannlampor till alla barnen. Det var uppskattat och medför att gruppen kan springa överallt året om. 

Vid första tillfället på Kristineberg (Arena) värmde vi upp genom att köra kull och alla som blev kullade fick tända sin pannlampa. Därefter så blev det parkcour för att sedan köra resten av passet på löparbanorna. Många kom lite tveksamma till träningen som skulle vara utomhus i lätt duggregn, men lämnade med ett leende.

park

Andra tillfället körde vi reflexbana på Långholmen (Park). Det var premiär för många att köra reflexbana och var väldigt uppskattat och spännande.

Ikväll är det dags för tredje tillfället (Stad) där vi kommer att springa i närområdet, med uppdraget att hitta 30 parkbänkar under träningen. Pannlamporna är förstås med!

ute 

Konceptet Run All Around är enkelt och roligt! Det är klart att det under passen även är jobbigt och tufft, men då smakar den varm saft som avslutning lite bättre.

 

 

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsholmen BBK - Friidrott
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenfrii...

Se all info