Hoppa till sidans innehåll

Johan Sandler har lämnat - Kungsholmen Friidrott i sorg

23 JUL 2020 12:49
Johans enorma hjärta och solida värderingar gör han till ett absolut facit för hur barnidrott ska bedrivas. Det är omöjligt att med ord beskriva och fånga in Johans fantastiska ledargärning. Johan var verkligen världsklass.
  • Uppdaterad: 23 JUL 2020 12:49

Johan lämnade jordelivet den 13 juli. Plötsligt och oväntat utan förvarning tillsammans med sin släkt där han trivdes på somrarna.

Johan enorma hjärta och solida värderingar gör han till ett absolut facit för hur barnidrott ska bedrivas. Det är omöjligt att med ord beskriva och fånga in Johans fantastiska ledargärning. Johan var världsklass.

Johan

Kungsholmen Friidrott hade aldrig varit där vi är idag utan Johan. Hans insatser har varit helt avgörande för vår utveckling. Han har nu lämnat våra löparbanor och hoppgropar men för att hedra Johan ska vi ta med oss hans värderingar och omtanke för barn.

Det enda rättvisa vi kan göra för Johan är att då vi tar beslut i framtiden ofta tänka ”vad hade Johan tänkt i den här situationen?” De svar som Johan hade gett oss är alltid för barnets bästa. Alltid.

Tack för att vi fick ha dig hos oss Johan – vi glömmer dig aldrig.

Våra tankar går till Åsa, Freja och Juno.

 

 

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsholmen BBK - Friidrott
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenfrii...

Se all info