Hoppa till sidans innehåll

KUL ATT DU VILL SPELA BASKET!!


Ni är på väg att göra samma val som väldigt många barn och familjer - det råder BASKETBOOM på Kungsholmen!

Länk intresseanmälan säsongen 21/22 finner ni här - INTRESSEANMÄLAN

Vi har passerat 10 september och intresseanmälan läses av ca varannan vecka. För snabbare återkoppling maila direkt till This is a mailto link

Födda 2014

Åtta nya grupper för att ta emot alla som vill spela basket. Upplägget "Basket och idrottsskola" i de yngsta åldrarna. Högt söktryck och ett par grupper blir fulla tidigt i rådande basketboom på Kungsholmen.

 

Födda 2013 och äldre

Välkomna till befintliga lag, nya spelare är välkomna oavsett tidigare erfarenheter. Ett par av våra grupper är fulla, då erbjuds plats i alternativ grupp.

Spelarna erbjuds "Grundkurs i basket" för att parallellt med sitt nya lag få 10 tillfällen med föreningens Chefstränare för att bli trygg med boll och snabbare komma in i grundteknik i basket.

 

Födda 2015 och yngre

Lek- och Bollskolan har en egen undersida här på hemsidan men ni anmäler er via samma länk här ovan. 

 

FAQ

Hur vet jag vilket lag som vi ska spela i då ni startar så många lag?

Vi tror på närhetsprincipen. Välj det kvarterslag som ligger geografiskt närmast eller där skolkamraterna går. Kvarterslag; Eira, Essingen, Konradsberg och Kristineberg.

Elever i Klastorpsskolan, Kungsholmens grundskola och STIMS söker sig i normalfallet till de lag som heter "Konradsberg".

 

Vad förväntas av mig som förälder?

Vi är INTE en barnpassningstjänst där barnet lämnas och vi sköter resten - vi gör det här tillsammans för att skapa en trygg miljö för ditt barn.

Du deltar på föräldramöten och hjälper till någon timme per säsong. Tillsammans gör vårt bästa för att ge ditt barn en fin tid och härliga minnen som idrottare.

Vad förväntas av mitt barn?

ALLA barn är välkomna till vår verksamhet. Någon är lång, någon är rund, någon heter Kalle, någon är jätteduktig och någon är blyg. Sånt bryr vi oss inte så mycket om då vi menar att ALLA är välkomna till oss.

Idrott blir som roligast då alla gör sitt bästa på träningar. Så förväntningen på barnen utifrån sin ålder är att göra sitt bästa och vara koncentrerad - då blir det superroligt hos oss och massor med roliga minnen tillsammans med sina kompisar!

Ni når oss på This is a mailto link så guidar vi er vidare om ni har specifika frågor.

 

Varmt välkomna till Kungsholmen Basket!

 

 

Uppdaterad: 27 AUG 2018 11:59 Skribent: Kansliet

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info