Hoppa till sidans innehåll

Adidas och Kungsholmen Basket inleder samarbete

19 NOV 2021 16:36
Med glädje presenterar vi ett trepartsavtal med Adidas, BasketShop och Kungsholmen Basket över fyra år - vi tar ett nytt steg i föreningsbyggandet.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2021 16:36

Vi har lyssnat noga på våra medlemmar och valet av samarbetspartner känns riktigt bra. Vi säger med glimt i ögat att "det ska vara kungligt bra på Kungsholmen" och det är det verkligen nu när vi presenterar Adidas och BasketShop som samarbetspartners för de kommande fyra åren.

Ett tydligt steg i profilering av klubben där vi med kraft och tålamod ska se till att vi blir en förening där vi även ser en visuell gemenskap genom vår klädprofil.

Vi har haft bra produkter genom åren men nu tar vi ett steg upp på kvalitetsstegen där kombinationen av Adidas-produkter och fortssatt närhet till BasketShops service är en komplett duo.

Våra medlemmar hamnar i en riktigt bra situation kring profilkläder. För yngre fortsatt prisvärda produkter samtidigt som vi nu ser till att våra äldre spelare hamnar med matchutrustning som är top-of-the-line. Vi kommer erbjuda olika färdiga paket i olika åldrar och bredvid dessa ett komplett utbud av profilkläder såsom hoodies, kepsar, strumpor m.m.

Utprovning matchställ födda 2010 och äldre sker vecka 47, sen utprovning av matchställ för yngre spelare och presentation av komplett klubbprofil kommande veckor.

"Det här samarbetet känns jättespännande för Adidas. Det är ett helt nytt tänk inom svensk föreningsbasket och det triggar oss som företag. Många produkter kommer att vara unika för Kungsholmen Basket så klubben kommer att sticka ut och återigen visa att man vågar gå sin egen väg."
#firstneverfollows
Jonas Spång, Adidas

”Likt en skyskrapa byggs en bra förening från grunden för att nå höga höjder utan att svaja. Kungsholmen Basket har fokuserat på rätt saker från den dagen klubben bildades, så nu har man en ståtlig och stabil förening. Nu är det dags att dekorera för att höja ”värdet” och göra det ännu mer eftertraktat för såväl befintliga som nya, kommande spelare och ledare.

Typiskt för Kungsholmen Basket är att hela tiden tänka nytt, annorlunda, bättre. Den plan och det sortiment som nu växer fram är unikt inom svensk basket, vilket gör det fantastiskt för Basketshop att få vara en del av. Tillsammans med Adidas och Kungsholmen är vi övertygade om att detta kommer att ge eko ute i basketsverige. Det kommer att höjas såväl negativa som positiva ögonbryn initialt och en utmananing det närmaste året pga bristande tillgång på varor till följd av att pandemin, men med två stabila partners kommer Kungsholmen Basket, återigen, leda basketen framåt längs nya kreativa vägar.

Jag och mina kollegor är otroligt taggade, nyfikna och spända över att få vara med på ännu en del av Kungsholmen Baskets resa!"

Mats Moberg, Basketshop.se

"Det skenande baskettåget på Kungsholmen växlar upp och kör trefiligt tillsammans med Adidas och Basketshop. Nu fortsätter vi sprida basketglädje - det här samarbetet är stort, riktigt stort och grått!"

Charlotta Åkerhielm, Kungsholmen Basket

Vi rekommenderar en promenad ner till BasketShop redan i helgen och se över vilka Adidas-skor som ska skrivas upp på julklappsönskelistan..

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013.png

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info