Hoppa till sidans innehåll

Internutbildning - Klara och Kenneth

11 SEP 2019 15:42
Två skickliga lagbyggare i föreningen är Klara Lind och Kenneth Pernyer - nu får vi chansen att lyssna på deras resor. Vad har de tyckt varit viktigt och hur har de gjort?
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 15:42

Det är relevant hur vi lär ut basket men viktigare är att vi får ihop en grupp med basketglädje. Hur gör vi med en stor grupp där barnen har olika förutsättningar? Att vara fokuserad samtidigt som vi skapar en trygghet och vilja att vara med i laget?

Klara Lind tränare i F07 Eira och Kenneth Pernyer i P04 och P05. Gemensam nämnare, utöver stark karisma i baskethallarna, är att deras lag är stora, välfungerande och har ett starkt föräldraengagemang.

Exempel där deras lag sticker ut positivt är t.ex. - många anmälda till turneringar och läger, spelare går med basketkläder ofta, många föräldrar på matcher, spelare som "hänger på basketplaner" m.m. De har skapat en miljö där det är kul att spela basket!

Vi överdriver inte då vi säger att de visat facit på hur vi bygger upp ett lag på allra bästa sätt. Så istället för att gå över ån för att hämta vatten så väljer vi i denna utbildning att låta våra egna experter Klara och Kenneth berätta ”så här har vi gjort och det här tycker vi är viktigt”.

 Det blir tips, ”do and do not´s” och möjlighet att diskutera.

 

8 oktober 18:30 Klubblokalen

Riktas primärt till ledare, lagledare och lagadmin för lag födda 2008-2012 men alla är välkomna. Ledare från andra föreningar är välkomna mot en symbolisk avgift på 100 kr.

Anmälan senast 6 oktober till This is a mailto link 

 

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info