Hoppa till sidans innehåll

Kungsholmen Basket tackar av

16 AUG 2021 12:28
Kungsholmen Basket vill offentligt tacka av 17 ledare för deras insatser i föreningen.
  • Skapad: 16 AUG 2021 12:28

Mellan säsonger är det ett antal ledare som avslutar sina uppdrag hos oss. 17 ledare går vidare men vi har deras minnen kvar. Det här gänget har gjort så mycket bra på Kungsholmen att det är väldigt svårt att fånga det med ord. 

Dessa ledare vill vi tacka för tiden hos oss:

Louise Wästhage, Christopher Linnell, Martina Krsek, Elsa Dahlmark, Andrea Råsberg, Filip Claesson, Alican Köker, Staffan Thilén, Jemo Berisa, Mauritz Colling, Grete Ritz, Susanne Glickman, Daniel Gajic, Zoe Waters, Andrea Lalosevic, Maxine Waters och Nicole Persson.

 

Med risk att underskatta andras fantastiska insatser behöver vi ändå nämna Susanne Glickman lite extra.

Susanne har varit med oss dagligen sen vi bildades för drygt åtta år sen. Det gör nästan ont i kroppen att inte ha ”Sussie” med oss längre. Vilken OTROLIG person och ledare hon är! P04, P06 och HU19 är lagen som fått ta extra stor del av hennes klokheter. Styrelsemedlem i flera år. Vi är enormt tacksamma för allt du har gjort för föreningen!!

Studier och arbete i andra städer, någon pausar en period, någon till annan förening och några är klara med coachandet. Oavsett vilket så kommer vi hålla tummar i smyg för att få se er alla igen - för ni är så outstanding och har varit väldigt uppskattade av våra spelare.

 

Tack allihopa – ni har gjort skillnad!

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013.png

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info