Hoppa till sidans innehåll

Landslagskallelser och Regionslagsdeltagande

05 JUN 2019 12:39
Tre spelare kallade till landslagsuppdrag och sex spelare kallade till Regionslagsverksamhet. Wow!
  • Uppdaterad: 05 JUN 2019 12:39

Det är med stolthet Kungsholmen Basket har förmånen att få gratulera ett flertal av våra ungdomar till fina insatser som utmynnat i kallelser till representationslag.

Bakom alla spelare finns det alltid lagkamrater som i allra högsta grad har bidragit med träningsmiljön, ledare som lagt ner ett oändligt stort antal timmar och föräldrar som hjälpt till med "stort och litet". Alla runt ikring ska känna sig i högsta grad delaktiga då vi är en lagidrott.

Spelarna själva är de som förtjänar störst beröm. Alla som följt dessa spelare vet att de utöver att vara duktiga basketspelare är fina förebilder som på allra bästa sätt kan representera sig själva, sin familj och oss som förening.

Vi kan inte vara stoltare för deras fina prestationer och personligheter och är tacksamma att få ta del av deras idrottsresa!

 

HU16 landslag

Hugo Åkerhielm

 

HU15 landslag

Johan Rosenbaum

Samuel Pernyer

 

DU16 Regionlag

Tilde Lyngra

 

HU16 Regionlag

Hugo Åkerhielm 

 

HU15 Regionlag

Felix Wollberg

Johan Rosenbaum

Samuel Pernyer

Oscar Ahlgren (reserv)

 

Det är inspirerande för våra yngre spelare att se att föreningen kontinuerligt har spelare som noteras och väljs ut till representationsverksamheter. Vi är övertygade om att vårt val av värdegrund tillåter kombinationen att ALLA får vara med samtidigt som de som har högst ambitioner har möjlighet att nå sina mål.

Vi hymlar inte med att få en kallelse till Regionslag är ett väldigt fint erkännande och att landslagskallelse är ett otroligt fint beröm till en spelares insatser.

Kungsholmen Basket vill anstränga oss att möta upp spelare med höga ambitioner så att de känner att de kan nå sina mål som boendes på Kungsholmen.

 

Varmt grattis alla spelare - fortsätt gör precis det ni gör på det sättet ni gör det!

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: This is a mailto link

Se all info