Hoppa till sidans innehåll

Sju spelare kallas till landslagsverksamhet

31 MAJ 2021 16:23
Det första steget på landslagstrappan kallas "Zonläger" och hålls regionalt över landet. Där får de allra bästa spelarna i regionen visa upp sig för att kämpa om platser till landslagsläger.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2021 16:23

Vi är stolta över alla våra spelare men vi är noga ännu lite stoltare över de som dedikerat så många timmar med hjälp av hög drivkraft att de nu är aktuella för landslagsverksamhet.

Att vi som förening har sju spelare som tränat så dedikerat att de de tar plats på Zonläger är fantastiskt roligt och vi står bakom våra spelare och vet att de kommer att göra riktigt bra ifrån sig som basketspelare och personer. Hur vi är bredvid planen är viktigt i Kungsholmen Basket och dessa sju spelare är fantastiska föredömen för sina yngre #klubbkompisar.

Alva Lalosevic

Anja Södergård

Dante Jones

Felicia Johnsson

Louise Ekstrand

Mass Jonsson

Stina Södergård

Tankar till familjer som skjutsar, ställer maten på bordet och har supportat spelarna i många år - stödet hemifrån är ofta helt avgörande för att klara av idrott och skola på ett bra sätt.

Coacher som varit involverade genom åren ska sträcka på ryggarna och där ska Kevin Ryan, Grete Ritz och Poria Goniband nämnas som har stor del i spelarnas utveckling.

Vi understryker gärna att det här är sju riktigt duktiga basketspelare. Dessa spelare är inte med för att "se och lära", de är med för att konkurrera och har hög tro på sig själva med all rätt.

Vi önskar er varmaste lycka till på zonlägret - ni rockar!!

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info