Hoppa till sidans innehåll

Tore A Jonassons stiftelse tilldelar Kungsholmen Basket 100 000 kr

21 DEC 2019 12:58
Med stor vördnad tar Kungsholmen Basket emot Tore A Jonassons stiftelses stipendium. Ett stort erkännande för våra ledares insatser för barn och ungdomar på Kungsholmen.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2019 12:58

Med stor vördnad tar Kungsholmen Basket emot stipendie från Tore A Jonassons stiftelse. Ett stort erkännande för våra ledares insatser för barn och ungdomar på Kungsholmen.

För en tid sen ringde ordförande Py Börjeson i stiftelsen Tore A Jonasson upp oss och förkunnade att Kungsholmen Basket erhållit 100 000 kr för vårt sätt att bedriva verksamhet. Andra har noterat att vi anstränger oss för att vara en attraktiv förening som tilltalar många och vill vara en social mötesplats. För oss är det en självklarhet att sätta barnet i centrum - vi gör inte alltid som andra och vi vågar göra annorlunda.

Riksidrottens vänner är samarbetspartner i arbetet med att utse idrottstipendiaterna. Den 15 februari 2020 delas stipendierna ut.

 

Kungsholmen Basket tackar varmt Tore A Jonassons stiftelse, Riksidrottens vänner och andra som har haft påverkan i detta beslut!

 

”Det här är våra ledares pris till 100 % - deras insatser och ledarskap är världsklass!”

Oskar Kotsalainen, verksamhetsansvarig

 

För kontakt och information:

Charlotta Åkerhielm, ordförande

This is a mailto link

 

Tidigare har vi erhållit även ”Jag Ställer Upp”-stipendium för vår värdegrund och verksamhet. Vi kommer att fortsätta att sträva efter spelarglädje och vet att det är viktigare än vinster och förluster.

ps. Föräldrar – det är inte alltid lätt som ledare att leva efter vår värdegrund och den kräver att vi alla hjälper till, stöttar och är närvarande. Ge ditt barns ledare ett extra leende, ett par extra minuter och kanske en hög fem extra ibland. Vi gör det här tillsammans för ditt barn.

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info