Hoppa till sidans innehåll

Uppstart Internliga och nybakade domare

09 OKT 2020 22:30
Lördag 10 oktober startar våra Internligor för födda 2011 och 2012. Med oss har vi innerstadsvännerna i Central Basket sen förra året i ett fungerande koncept. På bild de första 16 utbildade domarna i föreningen någonsin. Wow!
  • Uppdaterad: 09 OKT 2020 22:30

Internligan för födda 2012 spelar vår egen spelform "2-2 med coach" och födda 2011 spelar 3-3. När det är 3-3 spel så behövs det domare och tidigare år har vi bjudit in några äldre spelare som har gjort det bra men vi har inte riktigt gått all-in på domarsidan.

Våra kvarterslag från Eira, Essingen, Konradsberg och Kristineberg är med i Internligan. Efter första året, i år födda 2013, då vi spelar med endast våra egna kvarterslag så år 2 dags att möta lag Central Basket. Största fördelarna med en Internligan är att vi kan styra datum och ge framförhållning. Bonus som minskad restid och egenbakade bullar i cafeterian som något av lagen håller i gör det än bättre!

Nu går vi all-in på domarsidan och elitdomare Poria Goniband är utbildare och mentor för våra egna domare. Det solklara syftet är att vi ska stötta de som vill bli domare med god internutbildning och ge en klok utveckling där de kan växa i egen takt.

Vi tror att ett par av de som nu tar sina första steg som domare om ett par år även dömer fullplansbasket i seriespel. Alla spelare i föreningen som vill bli domare får samma stöttning och vi har en långsiktighet i våra domarambitioner. Det är roligt att döma, ger ett nytt perspektiv på basket och är en spännande karriär för de som vill satsa mer på sitt domarskap. Föreningen täcker alla utbildningskostnader för våra domare.

Vill du också döma - maila This is a mailto link

 

 

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013.png

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info