Hoppa till sidans innehåll

Final Four Riksmästerskapen

09 MAJ 2019 21:40
Kvarterslaget från Eiraskolan har genom åren blivit större och bättre. Nu är de top-4 i Sverige och ska i helgen spela Final Four i Riksmästerskapen. Helt otroligt!!
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2019 21:40

Final Four Riksmästerskapen – HU15

P04 består av 19 basketälskande killar vars kanske största gemensamma nämnare är att de inte kan passera en basketkorg någonstans i världen utan att stanna och spela en stund. Å en stund till. Å ännu en stund. Tills det blir mörkt. Då spelar de även en stund till..

p04 

Final Four i Riksmästerskapen kan beskrivas som ”best of the best”. Ursprungligen ett stort antal lag från hela Sverige anmälda som via gruppspel, gruppspel, top16, top8 nu har nått avgörande – Final Four.

Final Four HU15 består av AIK Basket, Högsbo Basket, Åkersberga Basket och kvartersgänget från Eiraskolan som har hållit ihop sen de var så små att de kunde gömma sig bakom en basketboll. Ett underbart basketlag med så mycket charm och vänskap mellan spelarna att jag förstår att andra har rätt att bli lite avundsjuka.

 

Laget har under alla år haft Kenneth Pernyer som sin vakande ande i rollen som tränare, coach, ledare, fixare, peppare, pappa, extrapappa, administratör, doer och en helt otrolig omtanke för att killarna ska ha det bra.

Under senare år har Senad Alic som coach på allra bästa sätt mött upp killarnas ökande aptit för mer mer mer basket och högre högre högre kompetens på tränare. Kenneth och Senad kommer ha hög puls på lördag då semifinalen spelas - som de har "bäddat sängen" för denna framgång med sina stora hjärtan.

 

Våra P04 möter i sin semifinal ett duktigt Åkersberga som med rätta ser sig som favoriter i den matchen. I början av den här säsongen åkte vi på däng med 50 poäng inte bara en gång utan två gånger mot Åkersberga. De är ett riktigt duktigt basketlag!

..men de förlusterna är lagda till handlingen och killarna har genomfört ett helt gäng väl genomförda träningar sen dess och en sak är helt säker – P04 går ut med vind i seglen och raka ryggar med den där härligt positiva inställningen – vi är här för att vinna så ”catch us if you can”!

 

Hur stor chans ger vi killarna att vinna semifinalen?

Det enda vi vet är att vi är fulltränade, har noll skador och är bättre än vi någonsin har varit – vi är redo att göra vår bästa match någonsin.

 

För er som vill se matcherna live så streamas de via Solidsport som ni finner här:

https://solidsport.com/usmfinalfour

 

P04 - ni har hela föreningen bakom er och ni ska vara otroligt stolta att ni befinner er där ni är. Varmt lycka till i helgen!!

 

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: This is a mailto link

Se all info