Hoppa till sidans innehåll

Hugo Åkerhielm representerar HU16 landslaget

08 AUG 2019 22:48
Hugo "Hugge" Åkerhielm representerar svenska HU16-landslaget i EM i Podgorica. Bästa poänggörare i första matchen.
  • Skapad: 08 AUG 2019 22:48

Att få förmånen att representera ett svensk landslag är ytterst sällsynt och för många spelare en dröm. För Hugo "Hugge" Åkerhielm har många års fantastisk dedikering och arbetsmoral i kombination med ett väldigt stort hjärta och omtanke för sin omgivning lett till att han tagits ut i landslaget.

Alla i klubben står bakom vår Hugo och vi är stolta att han tagits ut och verkligen förtjänat att tas ut. Inte längst, inte snabbast, inte från en basketfamilj utan helt med egen kraft tagit sig hela vägen. En väldigt fin prestation över många år.

En tränare som haft stor påverkan är Magnus Ekman som med garanti har ett hjärta som slår ett extra slag för Hugo under EM.

I första matchen är Hugge bästa poängplockare vilket är en enorm bedrift. Det är första gången en spelare från Kungsholmen Basket är bästa poängplockare i en landskamp. Det kommer inte att ske alldeles ofta då det är en prestation över det vanliga men vi tror att den inspirerar #klubbkompisar att känna "kan Hugo så kan även jag". Hugo har verkligen med egen drivkraft och egen insats nått sina mål.

Hugo har genom alla år på allra bästa sätt varit en enorm förebild i hallarna. Alltid tagit sig tid för yngre i sin omgivning och ibland även haft mod och tålamod att ta ett steg tillbaka för gruppen. Nu växer han nog ur föreningen på riktigt och vart han än landar så önskar vi han all lycka - en härlig basketälskare som fler får förmånen att träffa.

Vi önskar hela laget och Hugge varmt lycka till i alla matcher framöver!

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info