Hoppa till sidans innehåll

Idag skulle Rålis sprudlat av sjuårsfirande basketälskare..

28 MAJ 2020 19:31
Närmare 100 tårtor och fullt med lyckliga familjer blev det inte. MEN - vi vill ge beröm och tacka för denna säsong även om den inte riktigt är slut än.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2020 19:31

Närmare 100 tårtor och fullt med lyckliga familjer blev det inte. Inte heller ersätter vi denna fantastiska fest med en digital halvmesyr som endast ett fåtal skulle titta på. Vi stryker årets 7 årskalas helt och är redo nästa år.

MEN – vi vill passa på att ge beröm och tacka för denna säsong.

Coacherna i Kungsholmen Basket har satts i en svår situation. Med 1000-talet medlemmar har vi alla varianter av drivkraft, åldrar och syn på det mesta. Drivna 16-åringar som drömmer om W/NBA och åttaåringen som kanske mest är på plats för att förälder vill eller för att kompisarna älskar basket. Vi vill och tar emot alla.

Tio veckors träning utomhus i ur och skur är för en långdistanslöpare standard. För våra mest drivna ungdomar så en tid utomhus med nya intryck där de kört på, men som de själva nog skulle välja bort om parkettgolvet vore ett alternativ..

För våra yngre att träna utomhus samtidigt som temperaturen varit kring 4-5 grader och inte sällan med regn är en situation som barnen inte vill vara i. Kallt, monotont och inte ens en high five eller kram från coachen då det behövs som mest..

Så har våren sett ut för våra coacher som har löst situationer som jag önskat att de inte skulle behöva lösa. Ändrade bud och ett intensivt informationsflöde samtidigt som deras egna förutsättningar försämrats. Coacherna har överpresterat!

Aldrig har vi fått ta emot så mycket beröm till föreningen men det berömmet ska direkt vidare till de som förtjänat det. Det är coacherna som oavsett väder tagit sig ut och levererat. Coacherna är OTROLIGT IMPONERANDE!!

Personer som överpresterar i en lönefinansierad verksamhet får en fet raise eller frågan om delägarskap. Sådana möjligheter har vi inte som ideell förening men jag vet att varje lag tänker lite extra på lagets coacher då säsongen strax rundas av.

Säsongen slutade inte som önskat men vi har fått tid att reflektera och bli medvetna om hur mycket vi uppskattar vårt ”normalläge” som vi i vanliga fall tar för givet utan att fundera speciellt mycket. Corona har lärt oss att sakna lagkamrater att umgås med i omklädningsrum, att sakna svetten och kämpandet tillsammans och känslan av att lyckliga efter en starkt lagprestation kasta sig i varandras famnar för en riktigt fet och energigivande gruppkram.

Som vi älskar att träffa våra lagkamrater och träna basket tillsammans!!

Inom kort rullar vi ut schemat för sommaren. Vi tror att fler är hemma i stan än vanligt och det vill vi svara upp mot. Ett löfte – det blir MER verksamhet än någonsin.

Tack spelare, coacher och föräldrar för säsongen 19/20. Den blev inte vår bästa någonsin men så många har gjort otroliga insatser och verkligen gjort det bästa av situationen.

TACK!!

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info