Hoppa till sidans innehåll

Kungsholmen Basket delar Träningsplanering år 3

22 DEC 2020 20:39
Kungsholmen Basket erbjuder samtliga baskettränare i Sverige att ta del av och bruka vår Träningsprogram År 3 kostnadsfritt.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 20:39

De sista 20 åren har ett stort antal tränare och föreningar efterfrågat övningsförslag och en träningsplanering skriven på svenska för de första basketåren. Där barn får lära sig nya saker, lära sig att älska basket och ser till att det är så roligt att de vill komma tillbaka på nästa träning.

2018 tog vi fram "Träningsplanering År 1", 2019 "Träningsplanering År 2" och nu har vi "Träningsplanering År 3"klart.

Kungsholmen Baskets Träningsplanering år 3 är skapad för att synkronisera med vår verksamhetsform på lågstadiet som vi kallar Basket och Idrottsskola. Den är också en naturlig fortsättning på Träningsplanering År 1-2 med progression i basketutvecklingen och komplexitet.

Vi använder en modern pedagogik med lekform för att locka fram mer rörelse, fler repetitioner, fler beslut och massor av leenden. Barnen och vi gillar inte stillastående och led.

Nu finns vår Träningsplanering År 3 med 36 färdigplanerade träningar med pedagogiska tips. Den går snabbt och enkelt att ta till sig utan att behöva använda video eller andra hjälpmedel än en telefon/dator eller utskrivet kompendium i förslagsvis A5-format. Ett par minuter kvällen innan träning eller kanske på tunnelbana/buss på väg till jobbet på morgonen samma dag som träningen, lättillgänglig är ett nyckelord för oss.

 

Kungsholmen Basket erbjuder samtliga baskettränare i Sverige oavsett förening att ta del av och bruka vår Träningsplanering kostnadsfritt.

Länk för nedladdning (NY) - Kungsholmen Basket Träningsprogram År 3 

Länk för nedladdning - Kungsholmen Basket Träningsplanering År 2 ver 1.1

Länk för nedladdning - Kungsholmen Basket Träningsplanering År 1

 

Poria Goniband är arkitekten bakom Träningsplaneringarna som förtjänar beröm för en väl genomarbetad produkt med tydlig struktur byggd på hög kompetens. Poria har provat sig fram med ”lek-pedagogiken” och gjort många erfarenheter som lett fram till träningsplaneringarna.

Om föreningar vill använda och sprida så är Träningsplaneringarna copyrightskyddade. Vi betonar att vid central spridning så förväntas att förening eller organisation betalar licensavgift. Den symboliska licensavgiften sätts till 1 000 kr per förening för fri spridning i föreningen oavsett antal mottagare. 

 

För kontakt och frågor – This is a mailto link

 

”Tillsammans för svensk baskets bästa”

 

 

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info