Hoppa till sidans innehåll

Riksmästerskapen HU16 och HU15

30 JAN 2020 17:25
P04 (HU16) och P05 (HU15) spelar i helgen tredje omgången i Riksmästerskapen. Lag som tagit sig till tredje omgången har en god sportslig nivå och har tagit sig vidare från tidigare omgångar.
  • Skapad: 30 JAN 2020 17:25

P04 åker till Uppsala för att spela mot Uppsala Basket, Södertälje BBK och Huddinge Basket. Samtidigt åker P05 till Ockelbo för att möta Ockelbo Basket, Hammarby Basket och KFUM Lidingö.

P04 spelade förra året Final Four och var därmed ett av Sveriges allra bästa lag, med den bakgrunden är det inget anmärkningsvärt att laget nu är i tredje omgången dit det tagit sig relativt enkelt. I tredje omgången är det tre kapabla basketlag som med stort fokus kommer ta sig an våra kungsholmenkillar så vi är förvarnade att det inte kommer att vara en enkel uppgift att ta sig vidare. Kungsholmen är favoriter till att gå vidare och vi trivs med favoritskapet även om vi är ödmjuka för att det är tre hårt arbetande lag vi möter och marginaler kan vara små i basket.

P05 har tagit enorma utvecklingssteg i år och att de har tagit sig till omgång 3 är en bra prestation. Nu möter de lag som på pappret är en nivå över vilket gör att vi ser P05 som en outsider vilket jag tror passar laget alldeles perfekt. De kan gå in i matcherna med känslan att "om vi får till det bästa vi gjort" så kan det gå vägen. Vi tror att klubbens P05 är det laget i hela åldersgruppen i Sverige som har starkast utveckling sen sommaren så även om utmaningen är hög så ser vi det som realistiskt att kanske kanske kanske..

VARMT LYCKA TILL ALLA SPELARE!!

Skribent: Kansliet
Epost: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info