Hoppa till sidans innehåll

Vill DU också få chansen att coacha?

21 MAJ 2021 16:19
Nya relationer och personlig utveckling. Vårt starkaste argument - ca 100% som coachar blir nöjda med sitt beslut. Det är en förmånen att vara coach!
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2021 16:19

Våra coacher är Sveriges bästa påstår vi - det naturliga ledarskapet, förmågan att sätta barnen i centrum kombinerat med en drivkraft att hjälpa våra spelare att ta nya steg mot att bli skickligare.

Förra året passerade vi 1 400 medlemmar vilket är fullständigt fantastiskt och vi är ödmjuka inför att så många vill vara med oss. Med ca 60 lag har vi möjlighet att finna den situation du tror skulle passa dig allra bäst. Flickor/pojkar, yngre/äldre, ansvar/bredvid, ambition/motion m.m.

För att kommande säsong stå väl rustade vill vi ge även dig chansen att prova på coaching hos oss. Det är givande, utvecklande och vi garanterar att du kommer ha kul med oss!

Har du landslagsambitioner - vi möter upp dig.

Vill du köra 1 ggr/v och prova på - vi möter upp dig.

Vill du gå ALL IN och är intresserad av att arbeta med basket - berätta för oss så ska vi lyssna noga och se vad som är möjligt kort- och långsiktigt.

Vill du driva event eller projekt utifrån egna tankar så är vi ofta ganska lättövertalade till att ge folk chansen. Om du tror på dig så tror vi på dig!!

Alla ledare hos oss visar upp begränsat utdrag ur belastningsregistret.

Ring vår verksamhetsansvarige på 0735-330343 eller maila oss på This is a mailto link så bestämmer vi en träff där vi lyssnar på vad du vill och hur vi kan möta upp dig på bästa sätt.

Varmt välkomen till #detskenandebaskettåget på Kungsholmen!

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info