Hoppa till sidans innehåll

Vi välkomnar 27 nya ledare

09 SEP 2020 16:13
Presentationen av våra nya ledare har blivit lite av ”lilla julafton” för basketälskare på Kungsholmen. Återigen en urstark ledarsida, det är lätt att bli bortskämd..
  • Uppdaterad: 09 SEP 2020 16:13

Vår ledarsida står för ett gott ledarskap – ledarskap sätts i främsta rummet vid rekrytering. Kungsholmen Basket ser det som viktigt att ha ett pedagogiskt och sympatisk förhållningssätt till spelare och vår idrott. Ledare som är införstådda i ”framgång för oss är spelarglädje – inte antalet vinster eller förluster”.

 

Ho ho ho, finns det några snälla medlemmar här?

Här kommer september-klappen till Kungsholmen Baskets spelare: 

Alkiadis Kirikiadis

”Har coachat i 20 år (18 år i Blackeberg och två i Hammarby). Steg 3 utbildad och 30 internationella clinics. Ursprungligen från fotbollen som spelare och förbundsdomare. Det blev basket till slut när jag i sen ålder upptäckte basketens fantastiska möjligheter till utveckling som ledare och människa. Spelarförebild är Diamantidis. Ledarförebild Andreas Berntsson sportchef i Blackeberg.” P10 Konradsberg.

Anders Lidberg

Rookie i föreningen och som tränare. En av föräldrahjälptränarna tillsammans med huvudansvarig Tomas Öberg. P12 Eira.

Andrea Lalosevic

”Har varit med i Kungsholmen basket sen klubben bildades och spelar numera i DU19. Gör mitt första år som coach. Jag tycker det är viktigt att de första åren av basketen är roliga och givande, därför vill jag vara med och bidra till våra yngre spelare i klubben.” F13 Eira.

Bengt Sandhagen

”100% sportnörd som började spela basket som 10 åring i KFUM Uppsala Basket, gör nu comeback som tränare på Kungsholmen.” F13 Konradsberg.

Christoffer Hulting

”Spelat basket sen jag var liten och har varit med i Kungsholmen Basket sen starten av klubben. Var ledare på Day Camp i år och nu inleder jag mitt första år som coach. Precis börjat NIU inriktning basket på Bromma Gymnasium.” P12 Kristineberg och P13 Kristineberg. 

Isabel Runeborg

”Van tränare från fotbollens värld i denna åldersgrupp, proffs på att få bra gruppkänsla. Duktig på att hitta rätt person, så F13/F12 kommer att få ett toppenår!” F12 Essingen och F13 Essingen.

Isabella Tirnovan

”Trogen Hephataspelare i många år, föddes med basketboll och vill möjliggöra för barn och unga att utvecklas inom basketvärlden. Christian Boklund är min förebild som coach, tack vare honom vill jag nu dela med mig av min upplevelse av basketen - gemenskap, glädje och lycka.” F13 Konradsberg. 

Jemo Berisa

”Jag har spelat basket från att jag var 10 och slutade vid 18 års åldern. Coachat sedan i 12 år i olika åldrar, allt från Easy Basket åldrar till seniorbasket.” Regioncoach och Scania Cup kan nämnas. P09 Essingen och P09/10 Kristineberg.

Johan Kvarby

”I slutet av min spelande karriär och i början av min coachkarriär. Spelar fortfarande i moderklubben Haga/Haninge i Div 3 och har tidigare spelat i BasketEttan. Har alltid älskat sporten och ser fram emot att vara en del av P13 Konradsberg.”

Julia Sundberg

Tar över stafettpinnen som spelande tränare från Josefin på Sveriges outstanding bästa Division 2 lag. Laget är i trygga händer. Tidigare elitspelare. Damer Division 2.

Martin Hyberg

”25 år gammal KTH-datateknik-student som nu har fått möjligheten att coacha för första gången. Började min karriär i Huddinge Basket för att sedan spela i SBBK´s Ettan- och herrlag och ett år på college i Iowa. Utöver det har jag spelat i U16-, U18- och U20-landslagen. Nuförtiden spelar jag mest för skojs skull och då är det utomhusturneringar med gamla polare från Huddinge.” P05.

Mattias Lindsmyr

Rookie i föreningen och som tränare. En av flera föräldrahjälptränare tillsammans med huvudansvarig Stella Wallander. F10 Eira.

Mauritz Colling

Kan vi säga att någon är den ”gladaste skiten av dem alla?”. Vi säger det – Mauritz är den gladaste skiten av alla och en glädjespridare av rang. Spelar med HU19. F12 Kristineberg och F13 Kristineberg.

Max Olderius

"Blivit utfoulad i alla hallar längs gröna linjen och ändå döpte Nike sin sko till Air Max!?!”. Coachar efter filosofin; “hard work beats talent when talent doesn’t work hard". P06.

Maxine Waters

Basketadel som en del i familjen Waters. Möjligen den familjen med totalt sett flest timmar i våra hallar sen vi bildades. Storasyster Phoebe har varit spelare och coach, lillasyster Zoe har varit spelare och är coach och nu snör Maxine på sig basketskorna igen i rollen som coach. P11 Kristineberg.

Millie

Föreningens yngsta coach. Går bredvid Isabel på F12/13 Kristineberg.  

Nicole Persson

Born and raised Kungsholmen Basket. Tidigare spelare i F00. Fortsätter coachresan på P12 Kristineberg och 13 Kristineberg.

Petra Hubinette

”Stort Jordan fan som spelat många år i Mönsterås Basketbollklubb och var ungdomstränare i klubben. Gläds mycket åt att alla mina tre barn gillar basket lika mycket som jag gör, alla spelar i Kungsholmen Basket. Varit ledare för några år sen och är nu tillbaka vilket är superkul.” P12 Konradsberg. 

Pontus Bjurner

”Tvåbarnspappa med brinnande idrottsintresse och varit aktiv inom fotboll, handboll, tennis, fäktning och friidrott. Ingen egen bakgrund inom basket, men alltid ett stort fan. Tidigare tränare och aktiv i Hammarby IF Friidrott. Gör min första säsong som hjälptränare i Kungsholmen Basket.” F10 Eira.

Richard Deogun

Rookie i föreningen och som tränare. En av föräldrarnahjälptränarna tillsammans med huvudansvarig Tomas Öberg. P12 Eira.

Stina Stenquist

”Efter 20 år borta från planen är jag tillbaka i ny och troligtvis en bättre skepnad. Att nu få möjligheten att ge tillbaka till min sport och coacha F12/F13 är en häftig känsla. Basket för mig ska vara samhörighet och glädje och det är vad jag vill förmedla.” F12 Kristineberg och F13 Kristineberg.

Tilde Lyngra

”Spelar i DU19 och coachar. Gör mitt första år som coach men mitt 7:e år som spelare i Kungsholmen Basket. Taggad att ge tillbaks till klubben och lära de mindre allt jag har lärt mig om basket och hoppas att de ska utveckla en kärlek tills sporten precis som jag har gjort.” F12 Eira.

Tomas Öberg

”Spelarkarriär som började och nu långsiktigt avslutas i Haga Haninge, däremellan U20-landslag och Basketligan. Första året/laget som tränare men blir säkert fler då två småsyskon också ska läras allt jag kan. Michael Jordan-orakel.” Tomas är för ödmjuk att säga det själv men troligen en av de bästa 3-poängsskyttarna någonsin i svensk basket. P12 Eira.

Vincent Wirff

”Luleåson. Moderklubb Höken Basket. Gör första året som coach.” Väldigt energifylld coach på P06 med stora ambitioner för sitt coachande. Utstakad plan mot hög coaching.

Zito Vidal

”Finalist i Kungsholmens Hjälte. Vår förste ordförande. Saknad under klokt sabbatsår. Nu tillbaka med fulladdat batteri och har lovat att batteriet nu håller för 25 nya basketår i rad. Det finns bara en Zito.” F08 Kristineberg.

Zoe Waters

”Basketälskare som avslutat spelet på plan pga. av skador. Nu testar jag mitt första år som coach i härliga Kungsholmen Basket! Här för att få dela med mig av min kunskap till de yngre spelarna utav det jag lärt mig från alla härliga, roliga och utmanande år på plan!”. F10 Kristineberg.

 

27 ledare in. Något namn till på ingång. Vi går mot ett starkt år till med vår ledarsida. Nu kör vi - Wow!!

 

#detskenandebaskettågetpåkungsholmen

 

 

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013.png

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info