Hoppa till sidans innehåll

Lovträningar


Kungsholmen Basket har kostnadsfri lovverksamhet under höstlov, jullov, sportlov och påsklov. Den är alltid öppen för alla som vill prova på och det är många nya barn och ungdomar på plats.

Som en av få föreningar erbjuder vi helt kostnadsfri lovträning. I många föreningar finns en dold kostnad kring 1 500 kr per skollov. Det blir snabbt extra avgifter på kring 4 000 kr för de barn som vill ha roligt med sin basket även på loven..

Det är bra att som förälder ha en förståelse för att vi väljer att inte ta in dessa avgifter så är det ett intäktsbortfall på ca 250 000 kr som en riktad satsning på våra spelare.

I början av sommaren erbjuds ett kort kostnadsfritt minibasketläger i två dagar innan sommarens större aktiviteter Basketdagkollo och KINGS CAMP tar vid. 

Under lovverksamhet har vi våra mest erfarna ledare på plats för att kunna möta varje barns egna ambition. De som vill ha mycket återkoppling och stöd får det.

Grundupplägget som vi landat i efter ett par års testande är att ha en öppen verksamhet under lov. Närvaron har ökat dramatiskt då vi gått ifrån att "bara köra övningar" till att ha en mer varierad miljö där barn- och ungdomar själva bestämmer vad de vill göra i hallen - vi kallar det ÖPPET HUS.

Ledare är tillgängliga på plats och hjälper till men majoriteten av tiden och innehållet styrs av spelarna själva.

 

Uppdaterad: 18 JUN 2017 15:41 Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

 

 

2013-KLUBBEN

2013.png

Postadress:
Kungsholmen BBK - Basket
Oskar Kotsalainen, Hornsbergs strand 93
11215 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46735330343
E-post: info@kungsholmenbask...

Se all info