Hoppa till sidans innehåll

Träning för dig som är 13 år och uppåt !


Karate är en sport för alla, oavsett ålder och träningsbakgrund. Själv-försvarstekniker, styrka, smidighet och kroppskontroll är lika viktigt som koncentration och balans i din tillvaro. En del av oss lockas av att träna karate som självförsvarsmetod, andra av att det är ett roligt sätt att motionera. Man tränar efter sina egna förutsättningar, för att utveckla sig själv.
 
Inte bara karate… budo

Vi tränar traditionell karate en grundstil som heter Shitoryu (Motobu-ha Shitoryu Karate-do) du kan läsa mera om vår karatestil på hemsidans historiksidor som du hittar under fliken "Vår karate".

Inom Kuniba kai tränar vi inom den ordinarie träningstiden ett självförsvarssystem som heter goshindo, skapat av vår gamle soke Shogo Kuniba. Kuniba kai är unik som karatestil i Sverige eftersom vi inom vår karateskola tränar inte bara karate.

Inom vår stil finns goshindo, kobudo (tonfa, bo, hanjo och sai) samt Iaido. Man får en väldig bredd som erfaren utövare inom vår stil, man kan säga att vi tränar karate med betoning på budo. Vi är en av de få klubbar i Sverige som tränar kobudo (redskap/vapen).

 
Prova på?
Om du är nyfiken på karate men inte riktigt vet om du vill börja träna, har du möjlighet att utan kostnad träna med oss i tre veckor. Du behöver inte ha karatedräkt. En t-shirt och ett par träningsoverallsbyxor duger bra. Erbjudandet gäller alla, barn, vuxna och ungdomar.
Du är välkommen att börja när som helst under terminen.

 

 

Frågor och föranmälan:

Ring Johnny Karlsson tel 073 - 639 - 63 63.

Uppdaterad: 07 MAR 2012 09:38 Skribent: David Rasmussen

The K is on its way

Mia Karlsson

IMG_1216

Postadress:
Kuniba Kai KF Degerfors - Karate
Peter Ryning, Hälsingegatan 19
69335 Degerfors

Kontakt:
Tel: +46730448804
E-post: peter.ryning@telia.c...

Se all info