Hoppa till sidans innehåll

Samma gamla visa med Ingegerd

17 MAJ 2019 13:20
Det spelar visst ingen roll vilka regler eller handicap som gäller eller hur finurligt Staffan gör reglerna så vinner Ingegerd i alla fall.
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2019 13:20

Eller är det så att Ingegerd är bäst när det gäller. Hon vann i alla fall handicaptävlingen som spelades som våravslutning i samband med årsmötet. Reglerna var sådana att ju bättre man spelade i förhållande till sitt genomsnitt under året ju bättre placering fick man. 

Efter Ingegerd kom Bertil Källman, som egentligen så här års är mer koncentrerad på golf än bowling. Bra gjort. På tredje plats kom Nisse S, som skärpte till sig ordentligt.

Tävlingen var spännande hela tiden. Efter första serien tog Lilian ledningen före Björn och Leif R. Ingegerd på fjärde plats.  Efter två serier var plötsligt Jan-Eric i topp före Ingegerd och Lilian. Sedan ångade Ingegerd på och gick upp i ledningen efter tre serier före Nisse S och Bertil K. I siste serien hände inte så mycket i toppen mer än att Nisse och Bertil bytte plats.

Tack Staffan för all statistik som möjliggör en sådan här tävling. Man kan inte säga att Staffans handicapberäkning gynnade homon själv. Se resultatlistan!

Vill du läsa resultatlistan så klicka här.

Skribent: Lars Johnsson
Epost: Adressen Gömd

Klicka på bilden ovan för information och resultat för Kustslaget.

 

 

 

Postadress:
Kustens Pensionärsklubb - Bowling
Jan-Eric Lindquist, Fruängsgatan 56 A
61130 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0705349506
E-post: This is a mailto link

Se all info