Hoppa till sidans innehåll

Västerhagen


Vi vill klargöra tidigt i år vad som gäller för Västerhagen. Här kommer en kort presentation. Räcker inte denna får man när man vill kontakta Morgan Gunnander, helst innan eller efter träning.

 

Kort information om Västerhagen!

Västerhagen är en dansbana som är mycket viktig för Kvibille BK. Den är dessutom lite utav Kvibilles stolthet. Hit går folk i alla åldrar och dansar varje tisdag under sommaren och varje år kommer det ett flertal riktigt stora dansband och spelar. Som spelare i Kvibille BK kommer vi när vi är där representera klubben och Västerhagen på bästa sätt med ett stort leende och gediget arbete. Det blir självklart inga problem då vi alla är riktigt goa och glada killar!

 

Följande gäller:

  • ALLA seniorspelare ska stå MINST tre gånger på Västerhagen under året
  • Morgan Gunnander kommer ha listan där man skriver upp två gånger som man kan vara där under sommaren, skriv upp er så fort ni kan.
  • Arbetsuppgifter är bland annat att kratta löv, stå i insläppet, förbereda innan och stänga ner efter. Det kommer finnas en ansvarig varje gång som vet hur det går till.
  • Måste man mot förmodan byta ska det göras i god tid, på egen hand och anmälas till Morgan Gunnander.

Som sagt är Västerhagen en helt ovärderlig anläggning för hela föreningen och detta måste skötas på ett ypperligt sätt, vilket det såklart också kommer. Spelarrådet kan skriva under på att inget går upp mot en varm sommarkväll med musik, dans och fantastiska våfflor!

 

// Spelarrådet

Uppdaterad: 16 MAR 2012 17:26 Skribent: Mattias Andersson
Kvibille BK - Div. 4 Herrar
Harplingevägen 4
305 78 Kvibille
Telefon: 03556110
E-post: This is a mailto link 

Anslagstavla

Inget att rapportera.

Följ oss på Facebook!

Host_City_Halmstad_AW-medDatum

Postadress:
Kvibille BK - Fotboll
Harplingevägen 4
30578 Kvibille

Besöksadress:
Björkevivägen
30578 Kvibille

Kontakt:
Tel: 03556110
E-post: This is a mailto link