Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


Vi hälsar alla som vill börja rida på Kvibille Ridklubb hjärtligt välkomna!

Klubben har många trevliga ponnyer, alla hittar snabbt en favorit! Ca 9 ridgrupper är igång varje vecka och eleverna erbjuds plats i grupper som passar den ridvana varje elev har. Vi har lektioner  för barn i olika åldrar

Vi har lektioner måndag - onsdag, med lov för ridskolan vid alla skollov (höstlov, sportlov, påsklov osv.) samt alla röda dagar i almenackan.

Hela året anordnas aktiviteter för lektionsbarnen, till exempel; hopptävlingar, dressyrtävlingar och ridläger.

 Intresserad  av att börja rida? Skicka ett mail till: This is a mailto link

Klubben idag

Klubben idag har ca 100 medlemmar och stallverksamheten är uppbyggd på ideell verksamhet. Varje ponny har en skötare eller två vars familj tar hand om stallet vissa helger, har en stalldag i veckan, arbetar med tävlingsverksamhet, materialvård osv. Våra skötare får tävla och träna med sin respektive ponny, och tanken är att det ska kännas som att ha en egen häst i så stor utsträckning som är möjligt. Vi anordnar årligen tävlingar för både ponny och häst, och självklart även KM i både dressyr och hoppning.

De stora besluten om klubben styrs av styrelsen, och vi har även en ungdomssektion som är med och hjälper till för att få gemenskapen mellan medlemmarna att växa. Vi har i dagens läge 6 hästar i stallet, alla 6 tillhör ridskolans verksamhet.

Uppdaterad: 04 JUN 2018 20:19 Skribent: Lars Quander
 
 
transportcentralen logga

 
emin-logo
 
Sarwes sadelmakeri
 
Hööks logga
 
logo_agria_small
 
ncc logga

Postadress:
Kvibille RK - Ridsport
Annika Eriksson, Björkevivägen 2
30578 Kvibille

Besöksadress:
Lundsgård
30578 Kvibille

Kontakt:
Tel: 03556303
E-post: This is a mailto link

Se all info