Hoppa till sidans innehåll

Skötare


Har du alltid drömt om att ha en egen ponny? Men inte haft möjlighet till det? Kanske har ekonomin inte funnits till det, eller kanske inte tiden eller kunskapen för en helt egen ponny? Då har vi lösningen för dig!

På Kvibille ridklubb har vi ett helt fantastiskt skötarsystem. Man har möjlighet att vara antingen hel - eller halvskötare på en av våra underbara ridskoleponnyer.
Som skötare har man då möjlighet att ha en av ponnyer som en helt egen häst, torsdag - söndag varje veckan (halvskötare - 2 dagar/vecka), alla röda dagar och lov.

Som skötare får du möjlighet att träna och utveckla din ponny med hjälp av våra tränare på klubben som kommer regelbundet varje vecka. Vill man får man även åka ut och tävla med sin ponny. Känner man inte för det finns det en mängd fina skogsrundor.

Inte nog med det så är gemenskapen bland alla skötare väldigt stor! Du kommer garanterat få en massa nya kompisar att ha kul med. Klubbens ungdomssektion annordnar olika aktiviteter för ungdomarna i klubben.

Kostnaden för att nästan ha en helt egen häst hos oss är en symbolisk summa på 300kr/månad (150kr/månad för halvskötare).

För att få vara skötare krävs det att du och en målsman hjälper till en kväll i veckan på ridskolan (halvskötare varannan vecka), på tävlingar, fixardagar och fodringar. Det är inget krav att målsman är hästkunnig, vi har flera exempel på målsmän som lärt sig under tiden. Allt som krävs är viljan och engagemang!

Så vill du ha nästan en helt egen häst som inte kostar så mycket pengar? och samtidigt få en massa kompisar? Då är Kvibille ridklubb rätta stället för dig!

Är du intresserade av att bli skötare? Kontakta Johanna Rinde, This is a mailto link

 

                                                                   

 

Uppdaterad: 05 JAN 2017 23:37 Skribent: Lars Quander
 
 
transportcentralen logga

 
emin-logo
 
Sarwes sadelmakeri
 
Hööks logga
 
logo_agria_small
 
ncc logga

Postadress:
Kvibille RK - Ridsport
Annika Eriksson, Björkevivägen 2
30578 Kvibille

Besöksadress:
Lundsgård
30578 Kvibille

Kontakt:
Tel: 03556303
E-post: This is a mailto link

Se all info