Hoppa till sidans innehåll

Information om GDPR

2018-08-19 08:45
  • Uppdaterad: 2018-08-19 08:45

Kvillebyns SK

Hur hanterar vi nya GDPR lagstiftningen (ny data/personuppgifts lag) som börjar gälla 25 maj 2018 inom hela EU.
Den ersätter svenska PUL (personuppgiftslagen)

Kvillebyns SK använder dina personuppgifter för att hantera medlemskap, tränings och tävlingsverksamhet, licenser/ Eventor (orienteringens tävling och anmälnings portal), Idrott online, utbildning/ SISU, läger, fördelning av stöd/bidrag (statliga och kommunala)

Medlemskap inom idrottsrörelsen ingås avtal för barn/ungdomar under 18 år av båda vårdnadshavarna (av en vårdnadshavare där bara en finns).

Kvillebyns SK följer Riksidrottsförbundet (RF) behandling av personuppgifter, RF:s framtagna uppförandekod för idrottsrörelsen.
På RF:s hemsida kan man läsa om uppförandekoden.

För Kvillebyns SK är ordförande personuppgiftsansvarig.

Vi i Kvillebyns SK tycker det är trevligt att lägga ut lite bilder för vår verksamhet (träning, tävling, läger, avslutningstillfällen) på hemsidorna för orienteringen (OL) och bordtennis (BT), klubbens Facebook sidor och i klubbtidningen Kontakten.
För att vi ska kunna göra det måste vi ha ert medgivande och för barn och ungdomar under 18 år av er vårdnadshavare.
En blankett för medlemskap och samtycke av spridning av bilder för Kvillebyns SK aktiviteter införs.
Blanketten måste skrivas under av båda vårdnadshavarna (av en vårdnadshavare där bara en finns) för varje barn/ungdom.
Detta samtycke gäller för ett år.
Äldre bilder och bilder inlagda under samtycke tas inte bort efter utgånget år med automatik.
Vill man ta bort bild/er vänder man sig till ansvarig i Kvillebyns SK.

Kvillebyns SKs styrelse hoppas att dessa förändringar inte ska leda till någon större förändring för klubbens verksamhet.

Kville 2018-05-25          

Ordförande
Arne Långövik

Skribent: Aron Hugoson
Epost: This is a mailto link

Bg 751-7121

Bg medlemsavg 5639-4117

 

 

EventorBanner136x32_3

 

logga2

 

text

Postadress:
Kvillebyns SK - Orientering
Magnus Danielsson, Porslinsgatan 2
45795 Grebbestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info