Hoppa till sidans innehåll

Rosenbomspelen & Laxaspelen 2017


Rosenbomspelen & Laxaspelen

 

Ksk var i helgen den 17-18/6 med på både Rosenbomspelen i Karlskrona och Laxaspelen i Halmstad! Och några riktigt bra resultat noterades. 

Thomas Jones sprang 110mh på skapliga 14.91 i Karlskrona, ett lopp där Thomas fick springa ensam.  På Söndagen fick Thomas äntligen lite motstånd på häckbanan, med fullt startfält i ryggen drog Jones på för fullt och klockan stannade på 14.64 en tid som tom Thomas själv är nöjd med! Det finns lite till att finslipa, men det är några veckor kvar tills USM i Falun.

Moa Arvidsson hade för dagen nya spikskor! Och snabba var de också ! I heatet blev Moa tvåa på fina 9.09 en bra tid och ett nytt Pers. I finalen fick Moa möta några riktigt snabba tjejer. Moa slutade femma i finalen. 

Lucas Persson fick nöja sig med sin Pappas experthjälp, då coach Olsson blivit sjuk. Med lite tips från farsan såg Lucas till att diskusen flög iväg 23.90 meter och ett nytt personligt rekord. Lucas blev femma i tävlingen som var väldigt jämn, förutom två killar från skruv som kastade uppemot 40 meter.(ska bli kul att följa dom) På Söndagen var det dags för favoritgrenen spjut , Lucas ville sätta flera Pers men fick inte riktigt till något perfekt kast. Han slutade tvåa i tävlingen och fick glädjas åt en silvermedalj.

Olle Carlsson ”längdhoppskungen” var på besök i västra marks sandgrop. Olle som varit sjuk ett tag fick nöja sig med en tredjeplats i tävlingen. 3.14 

 

Nästa tävling blir Åhus sommarspel följt av Öresundsspelen! 

 

//Peter Persson

Uppdaterad: 30 JUN 2017 17:10 Skribent: Peter Persson

 

Ksk's samarbetspartner!

 

logo sparbanken karlshamn

 

   

 logo olofströms kraft

 

 

Postadress:
Kyrkhults SK - Friidrott
Hemsjövägen 101-6
29374 Kyrkhult

Kontakt:
Tel: 0454770615
E-post: This is a mailto link...