Hoppa till sidans innehåll

Anmälan är öppen!


Varmt välkommen till en höst på häst

Terminen börjar måndagen den 23 augusti och pågår utan uppehåll till och med söndagen den 19 december, består totalt av 17 ridtillfällen.

Ridgrupper och priser ht2021

Ridgrupper och priser ht2021

Anmälan

Anmälan för höstterminen sker via webben (inga fysiska lappar). Det finns två anmälningsformulär, ett som riktar sig till nuvarande elever och ett som är för nya elever. Information om dem finner du här nedan. Det är viktigt att du tänker på vilken e-postadress du anger i anmälningsformuläret eftersom fakturan kommer skickas till den adressen och bekräftelse.

Om du är under 18 år behöver vi din målsmas kontaktuppgifter i formuläret samt elevens namn. Du som är under 18 år och som vill att vi kommunicerar med dig om allt som rör Lagga ridskola fyll då i din e-postadress.

Anmälningsavgift

Din anmälan är inte fullständig förrän du har betalat in en anmälningsavgift på 600 kr per person och ridkurs. Denna är en del av kursavgiften och kommer regleras i fakturan.

*Betalas till postgiro 390807-6 eller swishas till 123 627 84 85 (mottagare Lagga Fältrittklubb) senast den 3 juni för nuvarande elever och den 1 augusti för nya elever. Märk betalningen med ditt eller elevens namn.

 

Anmälan (nya elever) - före den 1 augusti 2021

Vi tar emot nya elever i mån av plats. Gå in här för att anmälan dig som ny elev (en anmälan per elev). Glöm inte att betala in anmälningsavgiften, se ovan.

 

Återanmälan (nuvarande elever) - före 3 juni 2021

För dem som redan rider på Lagga ridskola och avser att fortsätta rida på samma dag och tid som under vårterminen gå in här för att återanmäla dig (en anmälan per elev). Glöm inte att betala in anmälningsavgiften, se ovan. Om du inte tänker fortsätta rida till hösten, behöver du fyll i återanmälan samt kryssa i att du inte kommer rida (din plats kommer ge till någon annan).

Byte av dag och/eller ridtid?

Om du önskar ändra på riddag eller ridtid, vänligen fyll i anmälan för ny elev. Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post This is a mailto link 
Byte sker i mån av plats. Kom ihåg att tacka ja till den nuvarande ridtiden genom att gå in här på återanmälningsformuläret.

Kursavgift

Faktura på din kursavgift skickas ut innan terminensstart via e-post (den som du anger i anmälan). Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Den anmälningsavgift som du har betalat kommer regleras på fakturan. Håll koll på din inkorg.

Medlemsavgift

För er som är nya på Lagga ridskola och inte har betalat en medlemsavgift för kalender året kommer få medlemsavgiften fakturerad tillsammans med kursavgiften. 

Vilken dag och tid ska jag rida?

En bekräftelse kommer skickas ut närmre början av höstterminen som bekräfta dag och tid när du ska rida. Håll utkick i mejlen närmre den 23 augusti. Har du inte fått bekräftelsen kontrollera din skräppost. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor till This is a mailto link

Anmälan om förhinder

Ska meddelas i god tid innan lektionens början, så att vi kan fördela arbetet jämt åt hästarna och för att dem som vill rida igen ska ha den möjligheten. Endas sjukdom, skola eller arbete berättigar igenridning. Igenridningen kan bara ske i likvärdig grupp i mån av plats. 


Stalltelefon: 018-384253  
Bostad: 018-384082
Mia Öberg: 070-3319209
Eva Öberg: 070-7997400

Lägg gärna in dessa nummer i mobiltelefonen, ovan.

Kontakta oss vid frågor

Eva Öberg på 070-7997400
Mia Öberg på 070-3319209
E-post: This is a mailto link eller This is a mailto link 
Hemsida: www.laggafrk.se   

 

 

Uppdaterad: 17 MAJ 2021 11:36 Skribent: Gabriella Widenfalk
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lagga Fältrittklubb - Ridsport
Maria Ahrgren, Stora Berget
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@laggafrk....

Se all info