Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till höstterminen 2020


Höstterminen 2020

Höstterminen består av 17 ridtillfällen och börjar lördagen den 22 augusti och pågår utan uppehåll t.o.m. torsdagen den 17 december 2020. 

 

Ridgrupper och priser höstterminen 

 Tabell med priser för ridgrupper

 *För hoppgrupper gäller ridning varannan vecka, samt att du deltar i annan ridkurs. God ridvana krävs.
**Minimum krav för att starta, 5 elever.

 

Återanmälan (nuvarande elev)

För dem som redan rider på Lagga Ridskola sker återanmälan i stallpärmen som finns i sadelkammaren. Blanketten sitter framför ditt första ridpass för veckan, sista dag att återanmäla sig är den 4 juni.

Om du vill göra ändringar på ditt nuvarande ridtillfälle skicka då ett mail till This is a mailto link
Din anmälan är bindande och ska åtföljas av en anmälningsavgift på 600 kr* (en för varje anmälan). Denna är en del av kursavgiften och regleras i fakturan.

 

Anmälan nya elever 

Lagga Ridskola tar emot nya elever i mån av plats, anmälan sker enligt instruktion nedan*. Sista anmälningsdag 1 augusti.

 *Så här gör du för att fylla i en PDF.

Anmälningsblanketten är en PDF-fil. För att fylla i den behöver du en PDF-läsare t.ex. Adobe Acrobat Reader installerad på din dator eller liknande. Om du inte har, kan du ladda ner en gratis version här (öppnas i ett nytt fönster). KLICKA HÄR FÖR PDF FIL

Om det inte fungerar kan du istället skriva ut anmälan här (Word) och fylla i för hand (kom ihåg att texta), lämna sedan in den till ridskolan alternativt scanna in dokumentet och maila in det till This is a mailto link, skriv i ämnesraden namn på personen det gäller, en anmälan per person. KLICKA HÄR FÖR WORD DOKUMENTET

(Obs! Anmälningsformuläret är ej anpassat till smartphones eller surfplattor)

 

 
Din anmälan är bindande och ska åtföljas av en anmälningsavgift på 600 kr* (en för varje anmälan). Denna är en del av kursavgiften och regleras i fakturan, som skickas ut närmre lektionstillfället.

*Betalas till pg. 897709-2 (Lagga Ridskola) senast den 1 augusti.

 

Vinn en ridlektion

Du som anmäler dig, fyllt i alla uppgifter samt betalar in 600 kr i anmälningsavgift senast den 4 juni deltar i en utlottning av en privatlektion. Vinnare meddelas via mail.

Medlemsavgift

Vänligen notera att du behöver betala en medlemsavgift till Lagga fältrittklubb (LFRK) i samband med att du anmäler dig till Lagga Ridskola. Den betalas per år oavsätt om du börjar rida på vår- eller hösttermin och sedan varje år i januari så länge du rider. Den ska betalas till pg. 390807-6 (LFRK). Förnärvarande ligger medlemsavgiften på:

Medlemsavgift LFRK

För mer information om och att bli medlem på https://idrottonline.se/LaggaFaltrittklubbRidsport/LaggaFaltrittklubb/Blimedlem

Betalningsvillkor

Faktura på din terminsavgift skickas några veckor innan terminstart. Betalningsvillkor är 30 dagar netto och betaldatum står längst ner i vänstrahörnet på fakturan. De 600 kr som du betalat in som anmälningsavgift har reglerats på fakturan.

Vilken dag och tid ska jag rida?

På fakturan du får står information om dag och tid för din eller ditt barns ridgrupp under kurstider och ska inte förväxlas med kursid, se exempel:

Bild på Lagga Ridskolas faktura

Anmälan om förhinder

Ska meddelas i god tid innan lektionens början. Så att vi kan fördela arbetet jämt åt hästarna och för att de som vill rida igen ska ha den möjligheten. Endast sjukdom, skola och arbete berättigar igenridning. Igenridningen kan bara ske i likvärdig grupp och i mån av plats.  
 
Stalltelefon: 018-384253  
Bostad: 018-384082
Mia Öberg: 070-3319209
Eva Öberg: 070-7997400 (Lägga gärna in dessa nummer i mobiltelefonen.)

Kontakta oss vid frågor

Stallet: 018-384082 (låt det ringa länge)
Eva Öberg på 070-7997400
Mia Öberg på 070-3319209
E-post: This is a mailto link 
Hemsida: www.laggafrk.se   


 
 Lagga Ridskola i samarbete med LFRK

Uppdaterad: 14 MAJ 2020 13:55 Skribent: Gabriella Widenfalk
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lagga Fältrittklubb - Ridsport
Maria Ahrgren, Stora Berget
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info