Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till vårterminen 2020


 

Vårterminen 2020

Vårterminen består av 21 ridtillfällen och börjar lördagen den 11 januari och pågår utan uppehåll t.o.m. torsdagen den 4 juni 2020. 

 

Ridgrupper och priser vårterminen 

Ridgrupper och priser

 

Anmälan (Obs! Anmälningsformuläret är ej anpassat till smartphones eller surfplattor)

Om du inte kommer rida vårterminen 2020 vill vi gärna veta det, skicka ett mail till This is a mailto link, skriv i ämnesraden namnet på den person som inte kommer delta samt skriv i mailet personnummer och e-postadress. 

Så här anmäler du dig:

Anmälan är en PDF-fil. För att fylla i den behöver du ha en PDF-läsare t.ex. Adobe Acrobat Reader installerad på din dator eller liknande. Om du inte har, kan du ladda ner en gratis version här (öppnas i ett nytt fönster) och installera programmet. Formuläret går inte att fyll i om du inte har en PDF-läsare. Skriv ut och fyll i förhand och lämna in till Mia eller Eva Öberg på Lagga ridskola.

Spara ner PDF-filen på datorn och öppna formuläret med din PDF-läsare (Adobe Acrobat Reader) och fyll i de uppgifter som efterfrågas. Spara sedan ner den och maila till This is a mailto link. Skriv i ämnesraden namnet på den person som anmälan gäller för, en anmälan per person.

PDF-anmälan finns här!

 
Din anmälan är bindande och ska åtföljas av en anmälningsavgift på 600 kr* (en för varje anmälan). Denna är en del av kursavgiften och regleras i fakturan, som skickas ut när du har tilldelats en plats i en ridgrupp.

*Betalas till pg. 897709-2 (Lagga Ridskola) senast den 15 december 2019.

 

Vinn en ridlektion

Du som anmäler dig, fyllt i alla uppgifter samt betalar in 600 kr i anmälningsavgift senast den 15 december deltar i en utlottning av en privatlektion. Vinnare meddelas på Julavslutningen den 22 december!

Medlemsavgift

Vänligen notera att du behöver betala en medlemsavgift till Lagga fältrittklubb (LFRK) i samband med att du anmäler dig till Lagga Ridskola. Den betalas per år oavsätt om du börjar rida på vår- eller hösttermin och sedan varje år i januari så länge du rider. Den ska betalas till pg. 390807-6 (LFRK). Förnärvarande ligger medlemsavgiften på:

Medlemsavgift LFRK

För mer information om och att bli medlem på https://idrottonline.se/LaggaFaltrittklubbRidsport/LaggaFaltrittklubb/Blimedlem

Betalningsvillkor

Faktura på din terminsavgift skickas några veckor innan terminstart. Betalningsvillkor är 30 dagar netto och betaldatum står längst ner i vänstrahörnet på fakturan. De 600 kr som du betalat in som anmälningsavgift har reglerats på fakturan.

Vilken dag och tid ska jag rida?

På fakturan du får står information om dag och tid för din eller ditt barns ridgrupp under kurstider och ska inte förväxlas med kursid, se exempel:

Bild på Lagga Ridskolas faktura

Anmälan om förhinder

Ska meddelas i god tid innan lektionens början. Så att vi kan fördela arbetet jämt åt hästarna och för att de som vill rida igen ska ha den möjligheten. Endast sjukdom, skola och arbete berättigar igenridning. Igenridningen kan bara ske i likvärdig grupp och i mån av plats.  
 
Stalltelefon: 018-384253  
Bostad: 018-384082
Mia Öberg: 070-3319209
Eva Öberg: 070-7997400 (Lägga gärna in dessa nummer i mobiltelefonen.)

Kontakta oss vid frågor

Stallet: 018-384082 (låt det ringa länge)
Eva Öberg på 070-7997400
Mia Öberg på 070-3319209
E-post: This is a mailto link 
Hemsida: www.laggafrk.se   


 
 Lagga Ridskola i samarbete med LFRK

 

Uppdaterad: 19 OKT 2019 15:38 Skribent: Gabriella Widenfalk

 

Postadress:
Lagga Fältrittklubb - Ridsport
Maria Ahrgren, Stora Berget
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info