Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan LFRK


Verksamhetsplanen är ett dokument som styrelsen arbetat fram inom ramen för genomförd styrelseutbildning under 2018. Den uppdateras årligen i samband med årsskiftet och användas som Lagga Fältrittklubbs verksamhetsplan.

Verksamhetsidé och inriktning

Lagga fältrittklubbs huvudsakliga inriktning är att driva ridskoleverksamhet. Vi erbjuder möjligheter för alla, oavsett ålder, kön, etnisk bakgrund eller funktionsnedsättning, att lära sig att rida och hantera hästen. Ridningen ska vara rolig och utvecklande oavsett vilken nivå man befinner sig på. Ridning är en folksport och detta ska genomsyra verksamheten och föreningen.

Vi ger ansvar utifrån vilja och kunskap och är ett växthus för bra ryttare och framtidens ledare. Genom olika aktiviteter, från teori och utbildning till lek och skoj, gör vi så att det är roligt att vara i stallet och lära sig hästkunskap och ansvar. De yngsta ges möjlighet till att vara miniskötare och de mer erfarna ges möjlighet till att vara skötare. Att leda på lektioner, delta i teoriutbildningar och tävlingar innebär att medlemmar ges möjlighet till ökad kunskap.

Föreningen bedriver sin verksamhet ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart i samarbete med ägare för anläggningen eftersom vi behöver varandra för att få en helhet i verksamheten. Tillsammans skapar och utvecklar vi kunskap, gemenskap och glädje.

Vi välkomnar aktiva medlemmar och uppmanar alla att engagera sig i olika styrelseuppdrag. Vi ger aktiva medlemmar möjlighet till ledarutbildningar, grönt kort eller annan specialistkunskap. Vi anordnar och genomför tävlingar både på klubbnivå samt officiellt. En annan viktig del i verksamheten är den sociala samvaron utöver själva ridningen.

Se 2021 års planer:

Handlingsplan 2025_laggafrks verksamhetsplan 2021.pdf

Det finns inget album kopplat till denna sida.


 

Postadress:
Lagga Fältrittklubb - Ridsport
Maria Ahrgren, Stora Berget
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@laggafrk....

Se all info