Hoppa till sidans innehåll

Vill du sponsra?


Vill ditt företag synas i ett klimat där människor hinner reflektera?


Lagga Fältrittklubb satsar just nu på sponsring för att kunna utveckla anläggningen samt utbildning och kunskap till våra medlemmar, både barn, unga och äldre.

1.) Om ditt företag eller du som privatperson sponsrar med minst 2000 erbjuder vi marknadsföring av dig eller ditt företag med plansch i ridhuset. Ingen bindningstid. Ni står för kostnaderna av planschen och den återlämnas till er vid avslutat samarbete. Vi erbjuder även anpassade lösningar för företag vid sponsring om det finns önskemål från er sida.

Vid 2000 kr sponsring får ditt företag glänsa i vår lokal under 1 års tid, planschen i ridhuset kommer vara ca 95x40 cm


2.) Vi erbjuder även marknadsföring på vår hemsida samt sociala medier till en kostnad på 1000 kr/år.


3.) Paketerbjudande, för 2500 kr/år får ditt företag glänsa med plansch i vårt ridhus och ni kommer även synas på vår hemsida och sociala medier.


4.) Vill du sponsra enskild tävling som företag eller privatperson? Lagga fältrittklubb satsar numera på att hålla 2 dagars tävling för att kunna maximera tävlingen och för att kunna förbättra under tid.

Priser för våra tävlanden är något vi lägger stor vikt på, därför söker vi företag eller privatpersoner som vill sponsra hela tävlingsdagar alternativt någon klass under dagen.

Vi erbjuder marknadsföring under dagen utifrån eventuell egen plansch som hämtas innan tävlingsdagen samt marknadsföring via exempelvis kataloger (som ni själva står för) samt att vi pratar om ert företag under dagen, främst vid namn men vi kan även berätta kort om företaget om ni så önskar.

Man kan sponsra med exempelvis presentkort, täcken, schabrak (gärna med er logga på), pengar, inredning och liknande.


5.) Är du ett företag som vill göra tjänster emot andra eller emot marknadsföring?

Vi är en ridklubb som vill utvecklas och så vill även vår anläggning och våra lokaler. Är du ett företag som skulle kunna bidra med kunskap, material och kompetens är detta något för er. Vi kan vid överenskommelse

även utbyta tjänster med varandra, kanske vill ert företag ha en AW med ridning? alt vill ert företag synas via marknadsföring i vårt ridhus emot er tjänst.


Har du frågor kring detta och vad vi kan erbjuda ditt företag emot att ni sponsrar oss på Lagga fältrittklubb?

Kontakta sponsoransvarig: Sophia Karlsson Ek på telefon, 0762226464 eller mejl, This is a mailto link

Uppdaterad: 11 JUN 2020 15:18 Skribent: Sofia Andersson
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lagga Fältrittklubb - Ridsport
Maria Ahrgren, Stora Berget
74193 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@laggafrk....

Se all info