Hoppa till sidans innehåll

Klubbträningar startar 15 augusti

07 AUG 2021 20:15
Vi fortsätter med träningar på söndagar med undantag när krockar med tävlingar på nära håll. Första tillfället blir i Svarvareskogen.
  • Skapad: 07 AUG 2021 20:15

Ett mer utförligt träningsprogram för sensommaren och hösten kommer i slutet av nästa vecka. Men sätt redan nu ett kryss i kalendern för söndagen den 15 augusti klockan 16

Då är det orienteringsträning i Svarvareskogen, Skummeslövsstrand. Samling vid tennisbanorna.

Friluftslivets dag 22 augusti 

Söndagen där efter, 22 augusti, deltar Laholms IF Orientering i arrangemanget Friluftslivets dag på Hökafältet i Mellbystrand. Vi kommer erbjuda prova på-banor, men också vanliga träningsbanor för klubbmedlemmar och andra som vill testa. Vi kommer då också att sälja Naturpasset till besökare. 

För att dela på ansvaret kommer alla medlemmar som deltagit vid minst tre träningar eller tävlingar i år att tilldelas en timme som funktionär. Bemanningschema kommer via mejl i början av nästa vecka. 

Tävlingar i höst

Med anledning av att restriktioner för tävlingsverksamhet lättat under sommaren kommer det i höst att arrangeras en del tävlingar. De söndagar när det finns tävlingar på närmare håll än en timmes körtid från Laholm kommer vi inte ha någon klubbträning. Det finns möjlighet för alla klubbmedlemmar att delta i tävlingar. Vill du inte springa tävlingsklass finns det alltid motionsbanor att välja utan att behöva föranmäla sig. Motionsbanor finns i samma svårighetsnivåer och längder som på våra träningar. 

Bland annat kommer det att vara tävlingar i Halmstad, Falkenberg, Ängelholm, Örkelljunga och Perstorp under hösten. 

Men först av allt ses vi alltså i Svarvareskogen den 15 augusti. 

Välkomna önskar träningskommittén

Tobias Johansson, Johan Asplund, Håkan Lejon, Fredrik Magnusson

Skribent: Fredrik Magnusson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Laholms IF OK - Orientering
Fredrik Magnusson, Dragongången 13
31236 Laholm

Kontakt:
Tel: 0705196992
E-post: fredrik@laholmorient...

Se all info