Hoppa till sidans innehåll

Boka bana


Alla våra banbokningar sköts med MATCHi, en onlinetjänst för tennis och racketsport. Våra två grusbanor bokar du via länken nedan. 

 

Boka bana här

 

Banpriser

Senior medlem: 70 kr/timme

Junior medlem: 40 kr/timme

Alla icke medlemmar: 110 kr/timme

 

På MATCHi kan du ansöka om medlemskap i LTK. Som medlem har du bl.a. billigare banpris. Du ges också möjlighet att vara med i olika medlemsaktiviteter som klubben anordnar, t.ex. vår kursverksamhet.

 

Vad behöver jag göra?

  • Medlem med registrerad mejladress: Vi skickar/har skickat en aktiveringslänk till de mejladresser vi har i vårt register. (Får du inte mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det har fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare, annars väljer du att logga in med befintligt matchikonto. Du kan sedan boka tider hos oss för rätt medlemspris.
  • Medlem utan registrerad mejladress: Kontakta klubben med din mejladress så får du en inbjudan.

Efter att du har följt dessa instruktioner är du redo. För bokning, klicka på ”boka” i menyn på MATCHis hemsida. Direktlänk http://www.matchi.se/facilities/laholmstk 

 

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs stycket ”mer information” nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

 

Information om medlemskap i Laholms TK hittar du här

 

Mer information

 

Varför MATCHi: För en rimlig peng får vi en modernare lösning med möjlighet till matchning, bokning i mobilapp, ökad tillgänglighet, tidsbesparande administrativa funktioner samt kontinuerlig vidareutveckling av tjänsten. Detta betyder för dig som spelare att du i framtiden kan få ta del av nya funktioner samtidigt som du med samma inloggning kan boka tider på flera andra klubbar runtom i landet (även Båstad Sportcenter och Båstad Padelklubb).

 

Bokning och betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnr mer än vid första köpet.

 

Bokningsregler: Bokning kan ske max 2 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus reservationsavgift på 12,50 SEK om betalt med kreditkort – ska ske senast 6 h innan bokad tid.

 

Övriga vanliga frågor och svar: http://matchi.se/home/faq

 

01

Uppdaterad: 25 SEP 2017 15:43 Skribent: Marcus Carlsson

 

Laholms Sparbank logo

 

S+Âdra Hallands Kraft logo

a

Maxi Mellbystrand logga.jpg

 

Laholms Mekaniska LTK (1) ny ny

 

RM Mekatronik LTK (1) ny

 

Coop Konsum Laholm logo

 

Laholmshem logo

 

 

DekorCenter logo

 

LBC +ängstorp logo

 

L+ñnsf+Ârs+ñkringar logo

 

Laholms Plåtslageri

 

LRF_NY

 

Statkraft Logo

 

Glänninge Återvinnings logo

 

Surfia logo

 

Laholms Vandrarhem logo

 

Veinge Betong

 

Diab logo

  

GrönaHästen (3)

Postadress:
Laholms TK - Tennis
Idrottsgatan 8
31232 Laholm

Kontakt:
Tel: 0768041824, 0702172230
E-post: laholmstennisklubb@l...

Se all info