Hoppa till sidans innehåll

Träning


Nu är det ändringar i träningen!

Nu från och med den 3 april tränar vi tisdagar, torsdagar och söndagar.

tisdagar kl 18:00 så kommer vi att ha lagomcykling. Detta betyder att alla ska känna sig välkomna och att cykla med oss i ett tempo som är anpassat därefter. Här är det landsväg och racercykel som gäller. Vi träffas vid Puls Arena, Varggatan i Landskrona.

torsdagar kl 18:00 träffas vi vid fotbollsgolfen i Saxtorp, där är en parkering så att man kan ställa sin bil. Sedan är det valfritt LV eller MTB som gäller. MTB-gänget håller mestadels till i Saxtorpskogen och på Järavallen på markerade stigar. LV-gänget väljer rundor efter väder och vind.

Om söndagar kan man också välja mellan MTB eller Racer.

Vi har barnträning mellan klockan 9-10. Vi samlas vid dom konstgjorda sjöarna vid Saxtorp kl 9:00 och cyklar MTB med barnen.
Klockan 10:00 börja vi sedan den vanliga träningen och delar upp oss i MTB/LVG. Sedan kan det hända att vi även delar upp oss i flera grupper efter fart och sträcka.

Måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar får du så klart också träna, men då har vi inget organiserat, men för det behöver du inte hoppa över träning. Den bästa träning är den som blir av. 

 OBS! det kan förekomma att vi bestämmer tidigare samling för att hinna köra ett och annat långpass. I så fall meddelas detta på vår Facebooksida som heter Landskrona Cykelklubb rätt och slätt.

Det går bra att maila till This is a mailto link och komma med önskemål om träningen.

Uppdaterad: 03 APR 2018 13:35 Skribent: Roger Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Landskrona CK - Cykel
Leif Pettersson, Astrakangården 9
26147 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641819632
E-post: This is a mailto link

Se all info