Hoppa till sidans innehåll

Träning våren 2019


Nu tränar vi tisdagar, torsdagar och söndagar.

tisdagar kl 18:00 så kommer vi att ha lagomcykling. Detta betyder att alla ska känna sig välkomna och att cykla med oss i ett tempo som är anpassat därefter. Här är det landsväg och racercykel som gäller. Vi träffas vid Puls Arena, Varggatan i Landskrona. Oftast är det Per som kommer hålla i cyklingen på tisdagar.

torsdagar kl 18:00 träffas vi vid fotbollsgolfen i Saxtorp, där är en parkering så att man kan ställa sin bil. Sedan är det valfritt LVG eller MTB som gäller. MTB-gänget håller mestadels till i Saxtorpskogen och på Järavallen på markerade stigar. LVG-gänget väljer rundor efter väder och vind. Oftast brukar det vara någon ansvarig för träningen, håll utkik på vår Facebook-sida för information.

Söndagar   kan man välja mellan MTB eller Racer. 
Vi har barnträning mellan klockan 9-10. Vi samlas vid Järavallens parkering (den första till vänster inne på området) kl 9:00 och cyklar MTB med barnen. 

Klockan 10:00 börja vi sedan den vanliga träningen (ej för barn) och delar upp oss i MTB/LVG. Sedan kan det hända att vi även delar upp oss i flera grupper efter fart och sträcka.

Måndagar, onsdagar, fredagar och lördagar får du så klart också träna, men då har vi inget organiserat, men för det behöver du inte hoppa över träning. Den bästa träning är den som blir av. 

 OBS! det kan förekomma att vi bestämmer tidigare samling för att hinna köra ett och annat långpass. I så fall meddelas detta på vår Facebooksida som heter Landskrona Cykelklubb rätt och slätt.

Det går bra att skriva på sidan på vår Facebook och komma med önskemål om träningen, det tar vi tacksamt emot.

Uppdaterad: 06 MAJ 2019 09:55 Skribent: Per
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Landskrona CK - Cykel
Leif Pettersson, Astrakangården 9
26147 Landskrona

Kontakt:
Tel: +4641819632
E-post: landskronack@gmail.c...

Se all info