Hoppa till sidans innehåll

Tränare


      

 

Tränarteamet 

 

 

Aimie Malmqvist    

    

Hej Aimie Olivia heter jag och har varit med längst som tränare i vårt tränarteam. Jag började som Bambi tränare vid 11 års ålder och har älskat varje dag sedan dess. Jag är just nu 17 år och studerar mitt andra år på naturvetenskapliga programmet på ProCivitas i Helsingborg. Jag har själv åkt konståkning sedan jag var 5 år och slutade aktivt att åka när jag var 14 år.

Konståkning har sina stereotyper och normer precis som allt annat i världen men det är något jag strävar efter att ändra. Vi alla ska kunna ha kul på isen oavsett ålder, bakgrund, kön och funktionshinder. Jobbet som tränare är tufft men också super kul, man ska vara den som ser till att alla har det bra och utvecklas. Vi alla lär oss på olika sätt och i olika takter, Varje åkare är unik och kräver en egen skräddarsydd läroplan för att lyckas bäst. Jag skulle säga att det bästa med mitt jobb är att få se resan varje barn har på och utanför isen. Att få vara där i deras viktigaste stunder och att få se deras reaktion när de förstår att de har satt ett hopp. Ett hopp som de kan ha jobbat på i flera månader, det är det som får mig att vilja fortsätta och utvecklas till en bättre tränare varje dag. 

Jag hoppas att vi ses på isen för då lovar jag dig en massa skratt.

Utbildning:

Planerar att vara klar med 1A till sommaren och väntar på domarutbildning steg 1  

 

 

Becka Lindhe 

 

Becka heter jag, 28 år gammal och bor i Helsingborg med min flickvän Emelie. Förhopningsvis har jag flyttat till Lanskrona inom kort för att fokusera ännu mer på konståkningen. 

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, pyssla, shoppa men framförallt att fotografera vilket ligger mig varmt om hjärtat. 

Som tränare är jag väldigt sprallig, glad och delar med mig av mina erfarenheter. Jag vill att vi alla ska trivas och ha kul på isen med det är ni som avgör det. Jobbar man på bra kan vi göra något kul i slutet av träningen. 

Med denna enkla presentation av mig själv och nästan halva säsongen gången vill jag säga att jag är så otroligt tacksam för att jag fick denna möjlighet. Jag ser en otrolig utveckling hos alla och det värmer i mitt tränarhjärta! Nu ger vi järnet och taggar till isshowen som kommer att bli grym!

Utbildning: 

Till och med steg 2A som tränare och dommarutbildning steg 1

 

 

 Engla Hellbom        

 

Jag heter Engla Hellbom och är 16 år gammal och bor i svalöv med min pappa, hans fru och hennes dotter. Jag går stylist linjen på Drottning Blankas Gymnasieskola i Helsingborg med andra ord tycker jag om smik och hår. På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, sminka och såklart vara på isen. Jag har alltid åkt skridskor och varit intresserad av att kolla på konståkning väldigt länge. Jag började träna skridskoskolan när jag var 14 år och fortsatte sedan med att träna äldre barn i konståkningsgrupperna. Som tränare är jag väldigt bestämd och vill att alla tränar när man är på träningarna men jag vill även allas bästa och är väldigt snäll. Jag är så glad att jag fick denna tillfälligheten för annars hade jag alldrig upplevt vilken fantastisk sport det är och vilken gemenskap vi har. 

Utbildning: 

Grundkurs tränarutbildning  

 

 

Kurser genomförda av hela tränarteamet:

Idrottens tränarprogram

BAS-Grundkursen Plattformen

Basal Idrottsmedicin

Svenska Konståkningsförbundets Grundtränarutbildning

 

VI ÄR JÄTTESTOLTA ÖVER ATT LYFTA FRAM VÅRA TRÄNARE, DE SKAPAR JU TROTS ALLT FRAMTIDEN!!

                                                                                           

 

 

 

Uppdaterad: 25 JUL 2017 14:55 Skribent: Carina Malmqvist

Postadress:
Landskrona Konståkning och Sport Klubb - Konståkning
Sagogatan 21
26147 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0707459330
E-post: This is a mailto link

Se all info