Hoppa till sidans innehåll

Tränare


      

Huvudtränare

Jeanette Jensen                                                    

Vem är Jeanette Jensen, tänker ni ?

Landskrona Konståknings huvudtränare !! 

En härlig tjej på 27 år som bor i Helsingborg och brinner för konståkningen. I sitt vardagsarbete är hon utbildad till nagelterapeut. Hon började åka själv som 9-åring i Helsingborg IFK och fastnade för konståkningen. Tävlat har hon gjort en del i sitt liv, men inte på elitnivå. Som 20-åring började hon arbeta i Rögle BK Konståkning och slutade åka själv. I Rögle arbetade hon i 4 år och under Rögle   tiden har hon ansvarat för två tävlingsgrupper, skridskoskolan och gjort 2 isshower.

Utöver detta har hon även varit ishockeytränare för Tre Kronors hockeyskola i Helsingborg, innan hon började arbeta som tränare i Rögle. Hon har även grundutbildningen för Tre Kronors hockeyskola. 

Inom konståkningen har hon Instruktörsutbildning steg 2B samt gått en kurs i Fysisk träning anpassad för barn & ungdomar. Under gymnasietiden gick hon samhälle med inriktning sport. Där lärde hon sig självförsvar, kampsporter, rehabilitering och tyngdlyftning.

Hon har inga djur, tycker om wokat, tillbringar gärna mycket tid i ishallen, skriver  dagbok, tycker om att pyssla, dansa och sjunga.

"Mitt driv till konståkningen är att få lära ut min kunskap till barnen. Givetvis har jag en tränare som jag själv ser upp till och det är Susanne Olsson i Mörrum Konståkning." säger Jeanette själv.

Hon fortsätter: "Jag tror att vi kan komma långt tillsammans och ser min möjlighet till framgång om ni också är villiga att jobba er dit tillsammans med mig som er tränare och klubben. Jag har drömmar och mål för vart denna klubben ska ta oss med de riktlinjer vi har. Tillsammans kan vi klara det. Kan jag, kan du !!"

Nu köööör vi !! Jag är här för att stanna :)

 

Assisterande tränare

Aimie Malmqvist          

Aimie är klubbens yngsta tränare, 16 år gammal och har tränat barn i skridskoskolan och konståkningsgrupper sen 11-årsåldern. Hon brinner för konståkningen och vill satsa på en tränarkarriär inom konståkningen.

Största prestationen togs i Lars Larsson Hoppet 2017, där hon fick stå på prispallen och ta emot guldmedalj på hemmaplan.  

 

Engla Hellbom       

Engla är också klubbens yngsta tränare, 16 år gammal och har tränat barn i skridskoskolan och konståkningsgrupper sen 14-årsåldern. Hon brinner för konståkningen och vill satsa på en tränarkarriär inom konståkningen.

 

Kurser genomförda:

Idrottens tränarprogram

BAS-Grundkursen Plattformen

Basal Idrottsmedicin

Svenska Konståkningens Grundtränarutbildning

 

VI ÄR JÄTTESTOLTA ÖVER ATT LYFTA FRAM VÅRA UNGDOMAR, DE ÄR JU TROTS ALLT FRAMTIDEN!!

                                                                                           

 

 

 

Uppdaterad: 25 JUL 2017 14:55 Skribent: Carina Malmqvist

 

 

 

 

 

Postadress:
Landskrona Konståkning och Sport Klubb - Konståkning
Sagogatan 21
26147 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0707459330
E-post: This is a mailto link

Se all info