Hoppa till sidans innehåll

Träning


Klubben har allmän träningskväll på banan i Marieberg onsdagar kl 17.30 till 20.00. Dagarna framgår av skjutledarlistan under fliken klubbinfo. Då finns materialförvaltare på plats för försäljning av ammunition, klisterlappar, mm. Skytt som inte har eget vapen kan få låna pistol eller revolver för en liten avgift. Skjutledare leder skjutningarna och instruerar nybörjare. Den som vill prova på att skjuta kan komma på första onsdagen i månaden, med ett utdrag från belastningsregistret i hand. Det enda skytten betalar för är ammunition, klisterlappar och lån av vapen.

Träningskväll på 25-m banan:
25-m banan har 30 skjutställ så det brukar finnas plats till alla. Här finns även duellställ där man kan skjuta med förprogrammerade rörelser av tavlorna. Det är även möjligt att praktisera mot figurer eller andra fältskyttemål.

På 50-m banan finns 15 platser och där skjuts som regel tillämpningsövningarna, d v s snabbserier för provtagning.Tillämpad skjutning.

Luftpistolskytte:
Klubben har ingen luftpistolskjutning eftersom vi numera saknar utrymme för denna verksamhet.


PPC Skytte:

Mariebergsbanan har en anläggning för PPC-skytte men för att deltaga i denna verksamhet krävs att man genomgått en utbildning i PPC-skytte.

Text uppdaterad: 2018-01-09

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Skjutprogram 2021 (Ver: 1)
Läs här>>>
 
Köp & Sälj 
Uppdat: 2020-07-10
 
Arnes Pistolsyttesida
 
 

 
  

 

 

 

Postadress:
Landskrona PK - Skyttesport
Box 102
26122 Landskrona

Besöksadress:
Mariebergs Skjutbana
26151 Landskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info