Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Lämna en liten hälsning till oss!


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 augusti 2020 01:17 av Stephen Ryan

LandsKrona visitor

I trained in the lovely town of landkrona last july for 4 weeks at the 50 meter outdoor pool. I have only just discovered the rowing club! I was due to visit again from NZ this year. Hoping to swim, bike and scull at landskrona in 2022. Stev Ryan NZ.

25 december 2019 17:04 av Carl-Henrik Hybbinette

Selma debut?

Hej. Läser i julklappsbok om Selma Lagerlöf att hennes första publicerade alster var ett upprop 1886 för en ny båt till er klubb. Finns det kvar ?
God jul
Carl-Henrik
Kalmar Roddklubb

6 december 2018 14:57 av Stefan Olsson

Härligt!

Härligt att hemsidan börjat uppdateras och ta form. Bra jobbat!

28 november 2018 16:54 av Linn

Äntligen!

Nu börjar hemsidan äntligen ta ny form. Hoppas den nu kommer bli enklare att navigera i och ge mer inspiration till roddsporten!

13 juni 2010 22:02 av Erik

Tack

Jag vill som förälder rikta ett stort Tack till våra ungdomstränare som offrar sin fritid och ställer upp för våra ungdomar på ett fantastiskt sätt.Ni gör ett fantastiskt arbete.

1 juli 2009 13:34 av Före detta roddare

Ett stort tack till dagens tränare

Hej jag tycker att dom två tränarna gör ett underbart jobb med ungdomarna som är ute i singlar och dubblar och ror.Kul att se att där finns liv i en sån gammal anrik klubb.Hoppas att ni i styrelsen visar er uppskattning till tränarna som lägger ner tid o energi för att få ungdomar tycka det är kul med rodd.Så ni äldre visa er uppskattning,det räcker med ett tack eller vilket underbart jobb ni gör.Roddklubben har mycket att tacka dagens tränare att där är liv nere.

Postadress:
Landskrona RK - Rodd
Lotsgatan 8
26130 Landskrona

Besöksadress:
Lotsgatan 8
26130 Landskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info