Hoppa till sidans innehåll

Bra kämpat i regnet!

18 AUG 2019 13:47
Lördagen bjöd på regn men det är ju inget som hästfolket bryr sig nämnvärt om utan ryttare, publik och funktionärer hade klätt sig ändamålsenligt och såg till så att det blev en riktigt lyckad dag för alla.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2019 13:47

Alla ryttare kämpade på fint och det var en god och tillåtande stämning, det är ju både nybörjare och även rutinerade ryttare som hoppade denna dag och det är där i mötet vi kan lära av varandra. Positivt är det också att vår ridbana håller för regn, ganska mycket regn utan att den blir tung att rida på.

Stort tack till alla funktionärer som är fantastiska och utan Er blir det inga arrangemang det är ju ni som får det att fungera så fint!

Förhoppningsvis så blir det ett lika lyckat arrangeman nästa lördag den 24 Augusti, har du inte redan anmält dig så kan du göra det här: https://tdb.ridsport.se/meetings/52836

Nästa helg (lödagen den 24/8) så har vi lite nya utmaningar/hinder på vår bana så ta tillfället i akt att komma även då.

Vi låter lördagens bana stå kvar så att du som medlem kan hoppa, tänk på att lämna banan i det skick som du själv vill mötas av, river man så lägger man upp bommarna en självklaret för de flesta så klart.

 

Många fina ritter blev det!

 

 

Skribent: Gunilla Johansson
E-post: This is a mailto link

Klubbkläder att beställa

Våra Sponsorer:

Vi är medlem i Svenska Ridsportförbundet

sv_ridsportförbundet

 

 

Gå med i:

Landvetter Ryttarsällskaps diskussionsforum på Facebook.
- Tips, annonsering, medryttare mm

Postadress:
Landvetter RS - Ridsport
Tahultsvägen 56
43838 Landvetter

Besöksadress:
Tahultsvägen 56
43838 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: infolandvetterrs@gma...

Se all info