Hoppa till sidans innehåll

En inspirerande och lärorik clinic!

30 SEP 2019 20:07
Stort tack till Barbro Andersson för en inspirerande och lärorik clinic i tömkörning.
Barbro gick igenom töm-körningens grunder och hur hon arbetar med hästen, först ut var det Filippa Rosenbergs ponny Harry som Barbro visade upp.
  • Skapad: 30 SEP 2019 20:07

Barbro startade med att gå igenom töm-körningens grunder och hur hon arbetar med hästen, först ut var det Filippa Rosenbergs ponny Harry som Barbro visade upp. Det var ett väldigt fint samspel då Barbro töm-kört Harry några år. Vidare en uppvisning hur Barbro jobbar med häst och ägare, här var det Kanditama och Bibbi som jobbade och Barbro instruerade, samspelet är A-O,  Kanditama och Bibbi har Barbro instruerat i några år. Flipi och Monica fick en genomgång av grunden i töm-körning där Flipi verkade tycka att detta var kul och jobbade på med glädje!

 Vi fick även en genomgång av utrustning och de hjälpverktyg som Barbro hade med sig i sin ”verktygslåda” där fanns det mycket smått och gott som hon använder i sitt arbete, tips och trix när och hur dessa används och hur man själv kan tillverka en del av dem.

 Tid för frågor och funderingar fick deltagare och på det en toppenfin dag då solen strålade från blå himmel! Kunde inte bli bättre!

Bilder från dagen:

Text och Foto: Bibbi Tränk

Skribent: Gunilla Johansson
E-post: Adressen Gömd

Klubbkläder att beställa

Våra Sponsorer:

Vi är medlem i Svenska Ridsportförbundet

sv_ridsportförbundet

 

 

Gå med i:

Landvetter Ryttarsällskaps diskussionsforum på Facebook.
- Tips, annonsering, medryttare mm

Postadress:
Landvetter RS - Ridsport
Tahultsvägen 56
43838 Landvetter

Besöksadress:
Tahultsvägen 56
43838 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: infolandvetterrs@gma...

Se all info