Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


Här hittar du all information som krävs att bli medlem hos oss. Längst ner på sidan finner du pris och hur du betalar. Följ länken HÄR för att ansöka om medlemskap. Så fort vi ser din betalning blir du också godkänd i våra register. 

Som medlem i Länghems Ridklubb har du möjlighet att delta i våra aktiviteter och klubbtävlingar eller andra arrangemang som klubben anordnar. Du får även Svenska Ridsportsförbundets medlemstidning, Häst & Ryttare, hemskickat i brevlådan flera gånger om året. Som privatryttare kan du även lösa ridhuskort till ett förmånligt pris.

 

Du behöver inte rida för att bli medlem!

Kanske är du förälder eller anhörig till någon som rider eller är aktiv i klubben. Har du kanske varit aktiv inom rid- och hästsport tidigare och trivs i den här miljön och kan tänka dig dela med dig av dina erfarenheter i någon form. Det finns en plats för alla!

____________________________________________________________________________

 

Svenska Ridsportförbundets förbundsstämma tog beslutet i maj 2013 att Svenska Ridsportförbundet ska upphandla och ha en gemensam olycksfallsförsäkring.
Den gemensamma olycksfallsförsäkringen träder i kraft från och med 1 januari 2015 och olycksfallsförsäkringen gäller alla medlemmar i förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Sammanfattning av försäkringsskyddet

Försäkringsskyddet innebär att alla medlemmar i föreningen omfattas av en olycksfallsförsäkring från och med 1 januari 2015. Försäkringens Invaliditetsbelopp utbetalas vid olycksfall som leder till bestående besvär. Om skadan är allvarlig kan även ekonomisk invaliditet utbetalas.

Försäkringen är gällande vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra föreningar samt har ett utökat skydd för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av Svenska Ridsportförbundet. Föreningens medlemmar är försäkrade även under enskild ridning och träning med häst. Försäkringsskyddet gäller även vid resa till och från aktiviteten.

Utöver invaliditet gäller försäkringen för kostnader som uppstår i samband med läkarbesök och behandling av tandläkare som kan härledas till olycksfallet. Försäkringen täcker kostnader kopplade till skadan fem år efter skadetillfället.
Om olycksfallet kräver läkarvård eller tandläkarvård gäller försäkringen för trasiga kläder, glasögon och skyddsutrustning.

 

Den obligatoriska olycksfallsförsäkringen ingår i medlemsavgiften, aktuella medlemsavgifter ser ni nedan.

____________________________________________________________________________

 Medlemsavgift

 

Medlemsavgiften betalas per kalenderår

Vuxen                                300:-/år

Junior (t.o.m 18 år)          250:-/år

För ridskoleelever kommer medlemsavgiften på faktura. Privatryttare och övriga får själva ansvara för att betala sin medlemsavgift enl. anvisningarna nedan:

 

Betalning av medlemsavgift till klubbens Bg eller Swish

Bankgiro 5743-4136    eller    Swish nr 123 091 54 47

GLÖM INTE ATT ALLTID UPPGE:

  • Namn
  • Personnummer
  • Telefonnummer 
  • vad betalningen avser

 

Välkommen till vår klubb!

 

Uppdaterad: 09 JAN 2018 10:52 Skribent: Andrea Andersson

 

hooks

 

sparbannken
  
  
 

 

 sisulogo

   
 

 

 

 

Postadress:
Länghems RK - Ridsport
Thomas Gull, Box 5003
51405 Länghem

Kontakt:
Tel: 0706093664
E-post: This is a mailto link

Se all info