Hoppa till sidans innehåll

Välkommen 2019

08 JAN 2019 14:23
Nytt år Nya utmaningar!
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 14:23

Året 2018 var tufft för många föreningar, precis som för oss, men "det som inte dödar det härdar" sägs det och vi vill gå in i detta året med en positiv inställning!

En stor bidragande orsak till att vi kan och vill göra det är tack vare Er, våra fantastiska medlemmar, som är anledningen till att vi existerar från början! Vi har sett att ni vill vara med och fortsätta göra oss till en fungerande klubb och vi behöver alla krafter som kan bistå oss i detta arbetet. Så fortsätt att backa upp i stallet, vid aktiviteter och tävlingar! Som man alltid säger, våga fråga! Alla kan bidra med nåt, stort som smått!

Ridskolan har dragit igång och vi har ett stort intresse på ridskolesidan där många söker sig till oss och där vi idag försöker göra plats i lämpliga grupper för de som vill börja. Likaså fortsätta att utveckla de elever som redan rider hos oss. Ett arbete som aldrig sinar! Det vi fortsätter att hålla på är våra små grupper då vi anser att det ger våra elever bäst chans att utvecklas. 

Min förhoppnig under 2019 är att kunna erbjuda varierande aktiviteter under framförallt lov och ledigheter. Men även erbjuda fler möjlighet att utnyttja sina friskvårdsbidrag och kunna boka ridning som träning på dagtid!

Ponnylekis under dagtid på vardagar har varit mycket populärt och vunnit mark vilket vi såklart kommer att fortsätta med under vårterminen och datumen ligger redan i kalendern!

Vi har även under hösten erbjudit lättare handikappridning vilket vi ämnar fortsätta med och här har vi stora möjligheter att individanpassa och skräddarsy lösningar för att utveckla det ännu mer!

Håll även utkik på vår Facebooksida där aktiviteter aviseras! Sen kan du alltid titta i vår Kalender och hitta vad som är på gång!

Vill man så kan man sägs det så låt oss hjälpas åt att utvecklas vidare  tillsammans!

Vi ses på klubben!

/Catta :)

Skribent: Catarina Ostrozanszky
Epost: Adressen Gömd

 

hooks

 

sparbannken
  
  
 

 

 sisulogo

   
 

 

 

 

Postadress:
Länghems RK - Ridsport
Thomas Gull, Box 5003
51405 Länghem

Kontakt:
Tel: 0706093664
E-post: This is a mailto link

Se all info