Hoppa till sidans innehåll

Börja rida på Länghems Ridskola!


Länghems Ridskola är den lilla ridskolan i hjärtat av Sjuhärad som brinner av liv för allt vad hästar innebär.

Vi är en ideell förening och ridskolan vänder sig till Dig som delar vårt intresse och som upptäckt att hästar inte går att vara utan.

Vi erbjuder ridning på våra snälla och trevliga ridskolehästar för duktiga ridlärare flera dagar i veckan, med allt från nybörjargrupper till lite mer avancerad ridning.

Vi anordnar även regelbundna träningar i hoppning och dressyr för gästtränare och egna tränare både för våra lektionsryttare och för dig med egen häst.

Vi har även Clear Round tävlingar på klubben för alla som vill känna på spänningen med tävling och de som vill få tillfälle att träna under tävlingslika former.

Länghems Ridklubbsatsar på att ha en trygg och säker ridskola oavsett om du rider enbart för det stora nöjets skull eller satsar på att komma ut på tävlingsbanorna, ung eller gammal, nybörjare eller rutinerad så är Du välkommen till oss redan idag! 

 

Vill du börja rida hos oss? Skicka in en intresseanmälan HÄR

Vid frågor eller mer informaton om lediga platser och tider i våra ridgrupper, kontakta Petra Josefsson på 0793-320922. (Om du ej får svar, skicka ett sms om vad det gäller så ringer hon upp vid lämplig tid)

Vid ej akuta frågor är det lättast att maila This is a mailto link

Uppdaterad: 09 AUG 2018 17:12 Skribent: Rebecka Andersson

 

hooks

 

sparbannken
  
  
 

 

 sisulogo

   
 

 

 

 

Postadress:
Länghems RK - Ridsport
Box 5003
51405 Länghem

Kontakt:
Tel: 0793320922
E-post: This is a mailto link

Se all info