Hoppa till sidans innehåll

Ridskolehästar


Här kommer en liten presentation av våra ridskolehästar som står i stallet just nu. Vi är en liten ridskola som måste ha individer i alla storlekar som också kan användas i alla nivåer

Johnny the rocker - storhäst. Samägs med Maria Höök. Stallets bamse, både i storlek och snällhet samt kan visa en stor styrka om han vill, både till goda höpåsar på vägen genom stallet eller den ridvägen som eleven bestämmer i ridhuset. Johnny visar ibland att han inte samtycker om samma ridväg men han är aldrig dum. Testar gränser om han får chansen. 

Plutho b-ponny. Plutho är en av våra tre musketörer. En grabb som vet vad han vill, att stå still och göra halt om det inte är på medellinjen är det tråkigaste som finns enligt hans tycke. Älskar om han får galoppera på lite snabbare än arbetsgalopp.
Donaldo - storhäst. Samägs med Maria Höök. En ögontjänare deluxe. Han kan gärna visa sig lite harig både för det ena och andra om han känner att han kan. Men är man stor måste man vara snäll och får minsann även gå med små ryttare på ryggen när det krävs vilket han anpassar sig väldigt bra till. 


Karpin - b ponny. Den sista medlemmen i "de tre musketörerna". En väldigt bekväm kille som gärna tar en paus då och då. Hoppar otroligt väl att eleven ibland får skutta lite högre än honom själv. Men är man som elev lite rädd finns Karpin alltid där och ställer upp i vått och torrt. 

Shamsin - c ponny. Den andra av våra fjordingar. Han ser sig själv som chefen i både stall och hage. Han är väldig snäll och skulle inte hitta på något dumt men kan upplevas lite stark att rida. Även han går med på handikappsridning emellanåt och anpassar sig även för de mindre ryttarna när han måste. 

Bolliver - c ponny. En mycket trygg kille som förstår vad snigelfart innebär. Väldigt snäll och passar bra in vårat gäng med gotlandsruss.

Gilbert - En kille med stort hjärta. En av våra yngre förmogor. Fortfarande lite grön i utbildningen men försöker alltid göra sitt bästa. 

Snowstorm aka "Snowie" D-ponny. En välutbildad och känslig kille som hoppar väldigt trevligt. Gillar rutiner och mycket motion. Rolig häst för både stora och små ryttare. 

10B70C8F-3551-4255-9DD9-B7F2D7E32317.jpeg

Tonar aka Lilleman. Blir troligtvis c-ponny. Född 2017. En yngre förmåga vi hoppas ska kunna trivas hos oss. En såkallad Konik-ponny som fortfarande är lite grön och behöver utbildas. 


 

hooks

 

sparbannken
  
  
 

 

 sisulogo

   
 

 

 

 

Postadress:
Länghems RK - Ridsport
Box 5003
51405 Länghem

Kontakt:
Tel: 0793320922
E-post: This is a mailto link

Se all info